Educació convoca cursos de inglés gratuitos para profesores

| Palma |

Valorar:
preload
Fachada de la Escuela Oficial de Idiomas de Palma.

Fachada de la Escuela Oficial de Idiomas de Palma.

Ultima Hora

La Conselleria d'Educació ha convocado, para el próximo curso 2016-2017, cursos de inglés avanzado específicos para profesorado en activo de Primaria, de Secundaria obligatoria y postobligatoria, y de Formación Profesional de los centros públicos.

Estos cursos se harán en las escuelas oficiales de idiomas de Balears (EOI) y serán gratuitos.

Por otra parte, también se ofrece formación en competencia metodológica para los docentes que imparten o que quieren impartir áreas en lenguas extranjeras, así como cursos para mejorar la competencia metodológica de la enseñanza de las lenguas extranjeras.

Según la conselleria, por primera vez se convocan cursos de inglés avanzado para la formación del profesorado de los centros educativos. Se ofrecen un total de 375 plazas para docentes en activo de la enseñanza pública.

Los cursos tienen como objetivo preparar a los profesores interesados en la consecución de las competencias lingüísticas exigidas para la obtención del certificado del nivel avanzado y del C1 de inglés de las escuelas oficiales de idiomas.

Comentar

* Campos obligatorios
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4

alucino
Hace más de 4 años

claes gratis para señores que trabajan menos de 20 horas semanales cobrando entre 2000 y 3000 euros, dependiendo de antigüedad, etc, con 3 meses de vacaciones y a costa del bolsillo de todos los ciudadanos, muchos padres que tenemos que pagar a precio de oro las clases de inglés de nuestros hijos

Valoración:-3menosmas

Penós II
Hace más de 4 años

Efectivament Sid,

Els problemes de la educació són 3 I no nesessàriament per aquest ordre:

1). Està polititzada. Lo que uns fan els altres ho desfan 2). Les famílies no contribueixen. Per molts pares no va amb ells. 3). El professorat. No és majoritariament vocacional I a més no és pedagògic

El punt 3): La majoria de professors acaben de professors per haver fracassat exercint les seves carreres (no troben de lo seu o bé s en adonen que lo seu no els agrada) o bé acaben a magisteri quan s en adonen que ja han invertit anys en una altre cosa I no els hi agrada o no en treuen aguller. Professorat públic és una sortida digne I ben pagada, sense objectius empressarials I amb vacances. Penture se podrien fer algunes excepcions a educació infantil. Però la resta sabeu que el 90% cuadrau amb la descripció.

Quin empresari mantindria treballadors que donassin el rendiment que donau vosaltres a totes les enquestes nacionals I europees. Ningún. Vos treurien a n es carrer.

Valoración:-5menosmas

Siddhartha
Hace más de 4 años

Penos/II/ Puro reflejo de lo que son los profesores y de lo que piensan. Es de todos sabidos los motivos por lo que la mayoria se meten a profesores.

Valoración:3menosmas

E
Hace más de 4 años

Es esencial formar al profesorado, pero deberían hacerlo profesores de inglés titulados en filología o traducción. Basta ya de intrusismo y basta ya de profesores que no tienen suficientes conocimientos de la lengua pero que igualmente se lanzan a dar clase de inglés porque el sueldo es bueno y de lo suyo no hay plazas. ¿Acaso es justo que, por ejemplo, un filólogo catalán con un B2 de inglés pueda dar inglés, pero un filólogo de inglés con B2 de catalán no pueda dar catalán? Y luego la gente se sorprende del mal nivel de inglés de nuestros hijos!

Valoración:6menosmas

@depena
Hace más de 4 años

De pena és això que vostè diu. Que aquí tenim un idioma propi diferent del castellà! I no Educació no ha de dependre més del que ja depèn de Madrid. Ja se'n duen els nostres imposts i vostè encara vol que se'n duguin la misèria que tenim. Que aquí feim molta de feina!

Valoración:-7menosmas

anda ya
Hace más de 4 años

Les servirá para viajar al extranjero de vacaciones pero no para enseñar a alumnos. Se precisa profesores de carrera de inglés.

Valoración:7menosmas

Penós
Hace más de 4 años

Amb quin objectiu?.

Jo ja sóc professor. No necessit que durant sa meva vida laboral me demanin més titulacions. Que volen?. Tractar-me com la resta de titulats?, aquets que s han d actualitzar constantment o els treuen de sa feina?. Aquets a qui els surt una màquina, llenguatge de programació, hardware, malaltia, etc... I al dia següent ja els demanen esser especialistes per donar lis feina?. Pfffff.... Per favor!.

Què serà el següent?. Que me posin objectius?. Ja.... Com, per exemple, comercials, enginyers, etc... Faltaria més!. Si els professors no podem fer res per millorar el sistema, només en som una de ses cames. És més!, què me podrien demanar?. Que els nins aprenguin el tamàri del curs?, pe favor!, si ni el donam als pares que el demanen a l'inici de curs....pfffff

Proposaré fer una vaga!. Reclamant, obviament, temes laboralls i polítics i la desfressaré com a creuada en benefici de l alumnat. I com sóc súperhabil hi haurà moltissims pares que em ballaràn s aigua.

Valoración:-12menosmas

Miquel
Hace más de 4 años

I pels mestres de la concertada no? Ja ens torna a discriminar el nostre "jefe" Conselleria. Com sempre, ja estam acostumats a que ens putetgin....

Valoración:2menosmas

incongruencia
Hace más de 4 años

Gratis para los que tienen trabajo. Los que no trabajan que los paguen¡ Molt be.

Valoración:3menosmas

informador
Hace más de 4 años

Després de CAP curs d'anglès el curs 2015/16 per a professors no especialistes als centres de professors, mirau per exemple el web del CEP de Palma http://ceppalma.caib.es/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=17

aquesta sembla una iniciativa lloable però el que vol amagar és el fet que ara, com qualcuns anys de la legislatura passada, ja no entrarà tothom a estudiar anglès, professors i especialment públic en general, a l'EOI. S'ha de veure també si els docents seran de l'EOI o externs perquè si no són de l'EOI en molt de casos serà tudar els doblers.

El TIL era un nyap però amb aquest govern sembla un quinera que es promocioni l'ensenyament de l'anglès i d'assignatures en anglès. Això sí, avui s'ha aconseguit que tots els mitjans de comunicació hagin repetit la nota de premsa de la Conselleria d'Educació i Universitats. Ha faltat la projecció publica en cines com en altres temps.

Valoración:1menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 4