Al poc temps de començar aquest curs 18-19, l’alumnat de primer de batxillerat de l’IES sa Blanca Dona va realitzar la primera sortida programada des del departament d’Educació Física. Una sortida per a treballar la condició física a les instal·lacions del centre esportiu Bfit, com a complement i culminació dels continguts treballats a les classes d’Educació Física dins la unitat didàctica “Planificació de l’Entrenament Personal”.

Cal dir que una de les prioritats del professorat d’institut és formar al nostre alumnat per aconseguir que siguin persones autònomes i responsables, emprenedores i crítiques, ciutadanes i ciutadans competents. Per aquests motius, sempre intentam adaptar els continguts i coneixements a l’entorn més proper, per tal que els alumnes li vegin una aplicació pràctica i real a tot allò que els mostram a classe. En aquest sentit, trobàrem enormement valuós poder aplicar continguts de preparació física i entrenament personal en un espai de vanguarda i amb uns professionals tan excepcionals.

Sens dubte va ser una jornada, qualificada pel mateix alumnat com, intensa alhora que inoblidable, original i gratificant. Un matí per a treballar la concentració, el sacrifici o la superació personal, així com poder experimentar l’activitat física des de diferents vessants, de la mà d’un centre esportiu innovador que aposta per apropar l’esport i la diversió a tothom (al contrari d’alguns prejudicis de molta gent). Aquesta vivència ha estat possible gràcies a la implicació i col·laboració de Rut Ripoll (gerent) i Joan Marí (director esportiu), així com els monitors Mª José (Studio 1 CX Work), Núria (Cycling) i Germán (GlintBox), els quals compartiren el seu temps, coneixements i motivació amb tots nosaltres i als qui volem fer públic el nostre infinit agraïment. Moltes gràcies per tot i … fins la propera vegada!