El passat dilluns 17 de juny l’alumnat de 4r d’ESO de l’IES sa Blanca Dona guanyador del concurs Eivissàpiens 2019 el passat 11 d’abril, va gaudir del premi realitzant una sortida en catamarà per recórrer la Badia de Portmany fins Cala Bassa.

En primer lloc, volem fer arribar el nostre agraïment al director tècnic , el Sr. Enrique Mas així, com a tot el Club Nàutic de Sant Antoni de Portmany per col·laborar una edició més en fer possible aquest premi i fer possible una jornada inoblidable i plena d’emocions per a tot el nostre l’alumnat. Sens dubte tot un encert, per a premiar l’esforç i feina realitzades i posar, de pas, punt i final a un curs molt intens.

En segon lloc, volem felicitar i agrair als organitzadors del concurs, el Sr. Joan Carles Escandell i al Sr. Vittorio Maganza per continuar any rere any (i ja van dotze) apostant per l’Eivissàpiens, un concurs on el vertader premi es vorer com es promou el coneixement de la cultura de les Pitiüses entre els nostres joves d’una manera divertida, motivadora i original; i aconseguir, per tant, estimar aquestes meravelloses illes on han nascut i/o on ha decidit viure.

Un merescut agraïment també per l’Aliança per l’aigua, entitat col·laboradora en la part del monogràfic del concurs, enguany dedicada a l’aigua, un recurs vital alhora que escàs i que és cosa de tothom aprofitar-lo amb seny.

No ens podem oblidar tampoc de la persona clau i més important, la persona responsable de compartir i ensenyar els seus infinits coneixements sobre la història i cultura d’Eivissa i Formentera al nostre alumnat, i que ha fet possible que la preuada olibassa estigui enguany entre nosaltres. Moltes gràcies Maria Josep!

Finalment, agrair i felicitar a l’alumnat. Està clar que amb implicació, perseverança, confiança i treball en equip els reptes o metes, tard o d’hora, s’acaben aconseguint. Enhorabona i gràcies!

Fins la pròxima edició!,

L’equip directiu de l’IES sa Blanca Dona