Cartas de los lectores

Ningú no els aturarà els peus?

| Ibiza |

Valorar:

Som professor a l’IES Joan Alcover, situat a l’avinguda Alemanya. El dia 22, per segon divendres consecutiu, no vaig poder fer la classe normalment a causa de l’enrenou generat per la segona manifestació del sector (o d’un sector?) de la restauració. Pitades, crits, helicòpters...

En acabar la meva no-classe, a les 12.10, la manifestació continuava. Me vaig acostar a tres dels manifestants. El primer, que tocava el clàxon obsessivament just davant el meu centre educatiu, me va contestar «Díselo a ellos» (!!??). El segon directament me va fer un gest ofensiu amb el dit. El tercer me va dir: «Pues lo siento.» Li vaig dir que no me’l creia. I aleshores me va contestar: «Pues tienes razón. La verdad es que no lo siento en absoluto.»

¿De veres que ningú no els aturarà els peus?

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

De momento no hay comentarios.