El meu nom és Mateo i m’adreço en representació dels veïns de l’edifici Imbossa i l’edifici Promibiza situat en el tram que comprèn fins a l’avinguda Sant Jordi 91 a 93 de platja d’en Bossa, un carrer molt ample i que es troba completament abandonat, ja que s’efectuen millores en els carrers del voltant en canvi en aquest no, i a més a més no té cap senyalització per a l’aparcament dels cotxes degut a aquest, les motos aparquen de qualsevol forma impedint que els cotxes de la gent que habita els edificis aparquin correctament. Per altra banda la neteja deixa molt a desitjar, ja que durant setmanes ningú passa a netejar les voreres.

Hem presentat moltes queixes als responsables, però com una vorera del carrer pertany a l’ajuntament d’Eivissa i l’altra banda a l’ajuntament de Sant Josep, no es posen d’acord per fer les millores corresponents; Fa anys que lluitant contra aquest problema i com no vam rebre resposta és que recorrem al Periódico de Ibiza y Formentera per fer-ho públic.
Sol·licito es posi remei com més aviat millor.

Mentre esperem la seva resposta, us donem les gràcies per endavant i us saludem ben cordialment, els veïns de l’edifici Imbossa i Promibiza.