En aquesta situació tan complexa en la que ens trobem, molta gent està fent un gran esforç tots els dies i gairebé sense descans. Dins d’aquest grup trobem diverses persones, però m’agradaria destacar als sanitaris. Ells lluiten dia sí, dia també, per salvar la vida de la gent, porten una acumulació brutal que cap de nosaltres seria capaç d’imaginar-se i corren el perill de contagiar-se; però, encara així, ells segueixen esforçant-se i desitjant, igual que tots, que aquest martiri acabi aviat.

Imaginau-vos dur tot el dia treballant a l’hospital en aquesta situació i després tornar a casa, on potser tens problemes, potser has de fer el menjar per tota la teva família, fer net la casa, cuidar als teus fills, recordar-te d’aquell familiar que has perdut o d’aquell amic que es troba confinat... no és gens fàcil, i ells ho fan.

Amb això vull que es sentin emparats, que sàpiguen que farem el que estigui en les nostres mans per a què la Covid-19 no es propagui més, que seguirem totes les restriccions i lluitarem junts per a que això acabi, perquè junts podem aconseguir el que ens proposem. Tots ens mereixem alegries, que ja portem aprou tristeses.