La setmana passada Marina Botafoch va convertir-se en l’epicentre de la moda, molt mes enllà de la nostra petita illa, gràcies a la Passarel·la Adlib. Més de 2.000 persones es van apropar a la nostra marina durant els dies de moda, provocant que en molts casos, els límits d’aforament superessin les nostres pròpies expectatives i molts dels que avui ens llegiu us quedéssiu fora de l’espectacle. Us demanem disculpes per tenir l’espai limitat però a l’hora volíem donar les gràcies, perquè el nostre port es va emplenar de vida, de moda i de llibertat.

Gràcies, en primer lloc, al Consell d’Eivissa, especialment a la seva vicepresidenta segona, na Marta Díaz, per confiar-nos la oportunitat de poder ser l’escenari d’aquesta cita tant important per als eivissencs. També, com no, a tot el personal de Fecoev, qui va convertir el nostre senzill port en un autèntic escenari digne de les millors desfilades d’Europa i que va estar a l’alçada de l’enorme qualitat mostrada pels dissenyadors, qui van fer gaudir a tots els assistents gràcies a unes creacions sorprenents, plenes de vitalitat i amb l’essència d’Eivissa present a cada teixit.

No podíem deixar passar la oportunitat d’agrair enormement a tots els empresaris que tenen els seus establiments a la nostra Marina, i que van posar el seu granet d’arena perquè aquesta passarel·la fos tot un èxit, tan pel que fa aquells que van participar directament als esdeveniments integrats en el marc d’Adlib, com aquells altres que van sumar els seus atractius perquè el port s’omplís de gent durant tota la passarel·la.

També volíem donar les gràcies a tots els propietaris d’amarraments, socis de Marina Botafoch, veïns de la zona i societat eivissenca, en general, que ens van ajudar a que tot sortís perfecte i que ens han felicitat aquests dies malgrat les molèsties que els esdeveniments d’aquest volum, malauradament, de vegades ocasionen.

Ara toca seguir treballant perquè tots els qui heu gaudit de la moda eivissenca d’Adlib al nostre port esportiu tingueu, sempre que ho vulgueu, la possibilitat de tornar a la nostra marina, i tingueu la oportunitat de gaudir dels nostres restaurants, dels nostres comerços o, simplement, d’un entorn únic al qual us convidem a passejar sempre que vulgueu, perquè sou a casa vostra!