Opinión / Xico Tarrés

Aclariments

|

Valorar:

Si em permeten, voldria fer una sèrie d’aclariments en relació amb les coses que s’han dit i s’han escrit en els últims dies sobre la meua persona i les motivacions de la meua baixa com a militant del Partit Socialista.

En primer lloc, vull deixar clar que no seré militant de base del PSOE, però seguiré sent Socialista tota la vida.

I la segona, sobre els motius de la meua baixa, de tot el que s’ha dit, que no n’han encertat ni una. Però tampoc no m’estranya, perquè no seria la primera volta que es diuen tota classe de barbaritats contra la meua persona.

Vaig decidir la baixa de militància per raons molt personals, lligades a una nova etapa lluny de la política activa que ja fa mesos vaig decidir iniciar, molt abans d’acabar l’anterior legislatura.

Alguns, o molts, no ho entendran. I em sap molt de mal si algú creu que he perjudicat al Partit Socialista. Mai ha set la meua intenció, i per això no ho vaig voler fer públic. Al contrari, sempre estaré molt orgullós d’haver militat en el PSOE i d’haver ajudat, en nom d’aquest partit, a posar algun granet d’arena en favor de la ciutat d’Eivissa i del conjunt de l’illa.

A aquestes altures, només deman respecte. Respecte a la meua privacitat en una etapa de la vida en què vull dedicar-me a la feina, a la família i als amics, lluny de les responsabilitats que gustosament vaig assumir durant molts d’anys.

Hi ha una cosa sí que és veritat. Sempre he dit que m’agradaria ser secretari d’Estat per a l’Esport. I si mai em trob per Eivissa al president Pedro Sánchez, al vicepresident Pablo Iglesias o al ministre José Manuel Rodríguez, els hi demanaré la plaça, a vorer si tenc sort i me la donen!

Però com que encara algú s’ho tornarà a creure, aquesta volta deixaré clar que sempre ha set una broma.

Comentar

Para poder comentar debes estar registrado y haber iniciado sesión.

AnteriorSiguiente
Página 1 de 1

Para variar
Hace un año

Como de costumbre, el senyoret tiene que tener siempre la última palabra... no falla! Y todo para decir lo que es de sobra conocido por toda la isla: que aprovecha la mínima para mendigar un silloncito caliente con tal de no dar un palo al agua. Ve detrás de Pablo Iglesias, ve.

Valoración:4menosmas

Manual
Hace un año

Xicu, no acepto pulpo como animal de compañía..

Valoración:4menosmas

Restrepa
Hace un año

Sí, però de sa chapussa de Eivissa Centre (i coses pitjors) ni en diu res. Ha deixat Vila feta una olla de cols.

Valoración:7menosmas

Joan
Hace un año

I en realitat que és el que aclareix ... perquè dir alguna cosa, com sempre, no diu res. A mi el que em sembla que està clar i aclarit que NO CÀRREC-NO MILITÀNCIA. Pertany a aquesta estirp que si no s'aprofita d'alguna cosa ja sigui el parentar que li va molt, ho deixa.

Valoración:9menosmas
AnteriorSiguiente
Página 1 de 1