user Gaspar Frontera | Hace más de 5 años

a @menorquí per català feminista i a @Susi: el suposat català i femenista no és ni català ni feminista, és un troll malalat d'ultradreta que només vol espargir anticatalanisme. No li faceu pus cas!

user Susi | Hace más de 5 años

@catala i feminista. Yo no se si de pequeñ@ te caíste de la cuna y te diste un golpe en la cabeza (y así te has quedado) o que te pasa y no entiendo al periodico como publican estos comentarios. Dicho esto todo mi apoyo al pueblo de San Llorenç y por supuesto a las familias de las víctimas

user menorquí per català feminista | Hace más de 5 años

el meu condòl a les victimes i un abraç fort desde Menorca a la nostra estimada illa de Mallorca, català feminista us mostrau voltros mateixos lo malalts que esteis amb la vostra independència i les tonteries que teniu,esteis malaltíssim i ja feis pena per tot on anau, esper que mai necessitis de militars, guàrdies civil ni res perquè el temps posa a tothom al seu puesto. Salut

user fco.javier aparicio | Hace más de 5 años

Ánimo a los llorenties. Amunt y tot es suport desde palma

user Gaspar Frontera | Hace más de 5 años

@ català i feminista: se veu d’una hora enfora que ets un frau, això que en diuen un fake. Tant el teu nick (una suma de tòpics) com el teu missatge (que fins i tot t’ha sortit paròdic, d’oiós que és) ho deixen ben clar. Si vols fer excitar i fer créixer l’anticatalanisme, no ho facis aprofitant aquestes circumstàncies tan tràgiques. Fas vomitera.

user Somjomateix | Hace más de 5 años

Català i feminista és un troll!! Jo ho som i no pens com ell. Quant més Mos ajudam, millor

user @catala i feminista | Hace más de 5 años

o eres un enfermo, o si lo dices como parodia, no hace ninguna gracia, en estos momentos tan difíciles para tanta gente. Mucho animo a todos los afectados.

user @catala i feminista | Hace más de 5 años

Eres lo más corto que he visto jamás, ni Baleares es Catalunya ni tu una persona normal. Ánimos a todos los afectados y a los familiares de las víctimas...

user * | Hace más de 5 años

Per favor, els que vulguin ficar política i crispació a tot això, almenys que s'abstenguin d'opinar. És un dia de dol per les 5 persones mortes i la gent de St. Llorenç necessita ajuda per tots els danys.

user Jordi | Hace más de 5 años

A català i feminista. Jo que tú hem definiria més aviat com un cap de fava cegat pels prejuicis polítics i la mancança intel lectual i d empatia. Ara és el moment del suport i la solidaritat amb els afectats i les víctimes i deixarmos de beneitures. Benvinguda sigui la ajuda de tot aquell que la proporcioni.