user Gatete | Hace más de 5 años

Como se nota que tenemos las neveras llenas. observo que muchos animalistas no sienten x las personas la empatía q sienten x estas cabras. La sensación es que e hacen llamar animalistas, pero no tienen ni idea de la vida animal

user Sofrit pagès | Hace más de 5 años

Camalil·la, es temps canvien. Abans es tenien cabres as Vedrà per anar-hi de tant en tant a buscarles (i matar-les) per fer un bon sofrit pagès. També s'anava a virotar per ses penyes (a agafar virots), ous de gavina, o de corb marí, polls de falcó marí, conills ... Algunes persones perderen la vida de forma dramàtica per ses penyes, però hi anaven en una època en la que la proteïna era escasa a taula. Avui seria impensable! Que s'ha fet durant set segles? Idó ja és ben hora de canviar-ho. A Eivissa hi ha ben bona carn de bestiar! Per aquí hi ha molta gent que no sap de que parla.

user Cabrera peluda (cranc) | Hace más de 5 años

Mirau si era difícil i perillós que se n’anaven en llaüt cap es Vedrà resant es rosari o amb la companya de mossènyer! Una cosa era agafar-ne set o vuit d’un grup de 50 (les més vives que fugien es salvaven ja que són molt penyaleres) que encalçar-les a totes i agafar-les sense que en quedi cap. Jo he pujat as Vedrà i us puc assegurar que no és fàcil. Córrer darrere ses cabres podria dur a una desgràcia i llavors es animalistes no sabrien on posar-se. A més, com diuen abans, és un espai protegit on està totalment prohibit. El millor és eliminar les cabres, allí no hi fan res de bo.

user BOC BANYUT | Hace más de 5 años

PAGES, si són tan bones d'agafar, no sé a que ve tanta remor, que hi vagin es amos, o qui les vulgui les agafi i punt. Però vaja, a casa que són maneres i avesades a veurem cada dia, anant trevades i tot no són sempre bones d'agafar, aixi que no sé si es tan bo de fer com dius, potser no has encalçat mai una cabra i no ets tant pagès. Mes bé mhavien dit a jo que hi anaven amb cans anys enrera i se´n despenyava alguna a la mar.

user Es Pages | Hace más de 5 años

Se nota que no sois payeses ni vedraners los que hablais por aqui diciendo barbaridades y los inutiles del consell. Los vedraners no tienen problema en cogerlas...porque es muy facil...si usais el cerebro. Los vedraners i payeses si tenemos cerebro y solo hay que poner agua y comida en los sitios bajos que tienen los vedraners alli para tal efecto y luego cogerlas cuando comen...lo que se ha hecho de toda la vida vamos. A algunos les daria yo tiritos con escopeta...????????.

user Tragsatec “pa la saca” | Hace más de 5 años

El proyecto dispone de un presupuesto de 294.173 euros, el 85 % del cual, 250.000 euros, corresponden a la ayuda concedida en el marco del Plan de Desarrollo Rural de las Islas Baleares para el periodo 2007-2013 para el control de especies invasoras. Lo d’abans és un “copia-pega” d’una notícia sobre el pla Red Natura 2000. Aquest any s’han agafat del impost de turisme sostenible altres 250.000 euros per “erradicar” especies invasoras. Els turistes estaran “contents” de que els seus sous es destinin a matar cuatre culebres i cabres de es Vedrà. Mentrestant, les platges estan marrons de vertits fecals.

user Vedranensis | Hace más de 5 años

El govern sempre amb amenasses i mentides per aconseguir les subvencions dels illots de Ponent i poder ficar-se a la butxaca mils d’euros. També utilitzant-ho com a excusa per agafar 250.000 euros del impost de turisme sostenible, més sous cap a “la saca”. I ara, li passen la “piloteta” al consell perquè no saben con treure les cabres. Dimissiò dels responsables de la matansa del 2016!

user Camomil.la d’es Vedrà. | Hace más de 5 años

Corrigo, no es 1 siglo de historia, son 7 siglos (que se sepa). Quién quiera comprobarlo que se vaya al archivo diocesano de las Pitiüsses, en la catedral, y pregunte por el padre Torres Peters. Lamento decirles a los biólogos de la UIB y a la empresa Tragsatec que es imposible hacer un análisis correcto de la flora del islote en sólo dos días. A no ser que sean más hábiles que las cabras y sepan moverse por la totalidad del terreno. Vuestros estudios no cuadran. Y las cabras de es Vedrà son las más sanas de la isla, están provistas de minerales que les ofrece la brisa marina. Decid cómo y cuándo sacaréis a las cabras “consell”. De momento los únicos que se lo están currando son las asociaciones animalistas.

user Funcionari | Hace más de 5 años

Espai protegit. No hi pot circular la gent encalçant cabres. Animal introduit. Collons és bo de arreglar. Gatillo. Acabau la feina. Cobarts.

user bordissot | Hace más de 5 años

Per començar que les vagin a treure ells si volen, i si cauen per un barranc ja s'apanyaran. I en segon lloc portarles a una finca de sant juan, no serà més que pitjor, pq segurament moriran espellissades per algun ca, o cans de tota la gent que no els pot tenir a casa seva, ni fermats, que es una vergonya es munt d'animals que surten cada dia perduts.