user Xisco Mas | Hace más de 10 años

És una sort pel PP aquesta acció de la Justícia. Una prova més contra JoSSerra i les seves maneres xules i prepotents. Qui voldrà donar la cara a les properes eleccions de 2015 per aquest dictador? Una mica de culpa la tenen els que fins ara li han rigut les gràcies per seguir cobrant un sou que en el millor dels seus somnis veien. Esperem que el PP se'n adoni que avui JoSSerra és més una nosa que un aval de bona feina i entre tots li facin veure que no és el millor candidat. Alerta que sera renovar la cara del partit i tal vegada els altres quedaran a rera en aquest aspecte de la política, la renovació. Sempre el mateixos

user ¿? | Hace más de 10 años

sepan desde hoy,que este señor se forra a nuestra costa(.hasta su mujer está en un lugar , que supuestamente LE HA TOCADO en GRACIA, cobrando, y quitando el trabajo a muchos,que no tienen ni mas ni menos que muchos estudios.y necesidad de trabajar pero no tienen PAGA DEL GOVERN,FARMACIA,DIVINO........???acumulan siempre los mismos?...

user Lex | Hace más de 10 años

I com així utilitzeaels serveis jurídics de la Comunitat Autònoma, si és una acusació contra la seva persona per haver inflingit unes normes?. Si un funcionari o empleat públic és objecte d´un expedient disciplinari la defensa li fa un advocat o bé particular, o bé d´un sindicat o se representa ell mateix, mai els lletrats de la Comunitat o de l´Estat.

user vs | Hace más de 10 años

Ho repetesc. Només podran fer política els funcionaris, com ja és la tendència (Sr. Antich, Sra. Calvo, etc.). No ho fan sempre malament, emperò tota la societat ha de ser representada dins la vida política.

user el_Dragó_de_S.Jordi | Hace más de 10 años

Els animalets de la serra anuncien: ------------------------------------------ "WANTED, Dead or Alive, engominat criminal social i mediambiental. Award: 40.000.000 de gràcies!". ------------------------------------------------------

user kim | Hace más de 10 años

Mi cuañada ha venido este veranito a visitarnos. Trabaja en el campo de la moda y me ha traído un lote de la conocida marca del caballito 'snob'. Bueno, pues lo que llega a ser ya el asco por esta gentuza parásita y Iadrona, con aires de millonarios sin dar palo al agua y a costa de sufrimiento humano, (puaj!!) , que he hecho quitar TODO emblema del dichoso caballito para NI parecerme lo más mínimo a estos cretinos creídos de mïerda.

user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 10 años

Es la imagen de un presidente derrotado y desarmado.Y va a seguir recibiendo porque se lo merece.

user JustissiaDivina | Hace más de 10 años

Cagondeu! si es de sentit comú! . Negocis privats NO se barrejen amb política, que després TOT són interessos personals i ànim de lucre, compixant-se damunt els ciutadans. I això ÉS delinqüencia!!.

user Pep de Son Xigala | Hace más de 10 años

Però lo que està clar, es que sa CAIB ho demana en nom d'es PP, no com interés general... Lo que passa, és que es PP té molta por a aquest procés, perquè saben que no tenen raó i si es jutge és legal, quedaran com a ases.

user maria | Hace más de 10 años

Bauza, ets lo pitjor que l´hi ha pasat en aquesta terra, molt pitjor que els lladres de´n Mates i na Munar. Tu no estimes ses illes ni un poquet, tu estimes s´unitat nacional espanyola, whatever that means!!