user asm | Hace más de 10 años

Pero pienso que este canal sobra, yo cada vez que veo a algun presentador/a hablar catalan directamente ya cambio el canal, no me interesa.si por lo menos hablasen en mallorquin, menorquin, ibicenco etc, me daria igual

user menorqui | Hace más de 10 años

TOTHOM SAP que ses televisions publiques on un pou sense fons, per el despilfarro dels dirigents, i ib3 tambe, sembla ara que guanyen doblers, si el primer any que es posar en marxa ja perderem 40 millons, pero es bo mantenilar encara que es perdi, lo que fa falta es aninorar es personal que en sobren molts, nomes aqui a menorca n`hi havia 70 persones i fa tanta gent aqui? si no fan res de programes i cuan en fan venen de pALMA? ASO SI EN DANI BAGUR que no seguiexi que es imprescindible,,, vay element tenen aqui de cap, aquest si que sobra, supos que encara hi es, sino un acert per en bauza i companyia.. pero al manco es fan els programes en catala ( millor dit en mallorqui) aço al manco es mante.

user Clareta | Hace más de 10 años

Les nostres possibilitat serien unes altres i més bones si els doblers que pagam d'imposts en aquesta comunitat poguessin invertir-se aquí i no anassin a parar, en gran part, a fora. Per solucionar això NO hem de votar partits centralistes: ni el pp del garriguer d'Escorca, ni el psoe ni upyd ni iu.

user SOLAMENTE DE MALLORACA | Hace más de 10 años

IB3 no es de izquierdas o de derechas simplemente solamente es de MALLORCA....no Balear,afortunadamente.

user FrancescAC | Hace más de 10 años

És més, esper que en un futur no molt llunyà, s'hi puguin destinar més doblers per continuar fent programes de qualitat. Per exemple, en sa franja horària de 8 des dematí fins a les 12-13, actualment no hi ha un programa diari de matins com a d'altres cadenes. Crec que hi ha qualque debat d'una hora un parei de dies a la setmana i un programa de cuina més tard, però falta un programa que pugui fer sa competència a "Els matins" de TV3 o d'altres programes per a jubilats de ses televisions espanyoles.

user FrancescAC | Hace más de 10 años

Jo no crec que IB3 estigui a nes servei des PP ni que es telenotícies siguin partidistes. Diria més aviat que sa majoria de periodistes són d'esquerres, tot i que en general se mostren bastant neutrals. Crec que IB3 és un gran mitjà de divulgació, molt útil per fer arribar sa cultura de ses nostres Illes i ses peculiaritats de cada poble a gent que d'altra manera no hi tendria accés. Ole IB3!!!

user adivinanz | Hace más de 10 años

Estais intrigados con en contenido de su cartera? Un portatil pc, (siempre "on" y no me toqueis las teclas) un mapa de carreteras de mallorca, una guia mimica y el ultimo descubrimiento de zapatos de elevacion de estatura, un crece pelos con peine de regalo, un boli que tiene una figura que oscila y ofertas de material de garriga.

user cartero | Hace más de 10 años

Este garriguer que llevara dentro de la cartera, un bocadillo de mortadela, por que papeles no, por que es muy cortito y apenas sabe leer. Que sabra este pobre cabrero de gestionar, si nunca ha debido salair del monte. Le queda mejor un zurron y un gallato y a cuidar Ovejas y cabras a la finca de Menut. Ademas a ver si le quitan el privilegio de vivir en la casa forestal, ya que no jerce esa profesión.

user un ciudadano | Hace más de 10 años

¿y por que no?, antes que recortar en sanidad, en educacion, en dependencia por que no dejamos de gastar en algo prescindible. Lastima para sus trabajadores, pero nos tenemos que plantear que muchas cosas que se montaron en otros tiempos, es mejor cerrarlas ahora que tener que hacerlo mas adelante y con unas deudas incontables.

user impensable? | Hace más de 10 años

Cuando ha pensado sr gomez?...el dia que lo haga, volvera al monte.