user Guillermo | Hace más de 6 años

Tanta gente lo piensa y nadie hace nada. Enhorabuena por la iniciativa. Todo mi apoyo

user foner | Hace más de 10 años

Apoyo total a mi forma de comunicarme y Nada de imposiciones

user Joan Sansó | Hace más de 10 años

Aquests de la fundació Jaume III són uns INCULTS.

user FrancescAC | Hace más de 10 años

A @Llestos el mentider.... Es problema que teniu tots aquests que anau en contra des català és que no teniu ni idea d'escriure'l. Basta mirar es teu comentari. Plagat de faltes. No aprovaríeu un examen de primària. Com que sou uns analfabets, vos aferrau a sa possibilitat de que se creï una gramàtica diferent, esperant que aquesta vos benficii.. Sense ser conscients que "Quien tonto nace y tonto se cría, tonto se queda para toda la vida". Salut.

user Miquel | Hace más de 10 años

Seria interessant saber quin és l'idioma habitual en que s'expressa aquesta gent. Darrera aquestes postures acostuma a haver-hi idees gonellistes. No entenc que sigui necessari atacar l'estàndard per defensar el mallorquí, ja que són part d'una mateixa cosa. Es com si es contraposa l'andalús amb el castellà, l'americà amb l'anglès. I finalment seria molt interessant saber quina es la font de finançament d'aquesta fundació, que en temps de crisi pot posar spots en totes les televisions que es veuen a Mallorca Salut per tots!

user @Llestos el mentider | Hace más de 10 años

@Llestos. I els Romans. I que saps que Ses Balears eran el lloc més important de tota la Mediterrànea? I el Romans Mallorquí? I Barcelona que en tenia de port? Quina influéncia tenía Catalunya? Quines regions ho formáven? I França i Aragó? Perqué la Població de Mallorca cuatriplicaba a la de Barcelona? Aiii llestet. Les mentides catalanistas tenen poc recorregut.

user Llestos | Hace más de 10 años

Els primers documents escrits en Català daten del segle XI. Sabeu que hi havia a Mallorca en el segle XI? Arabs, no digueu que el Mallorquí es més antic que el Català, o es que els Arabs xerraven en Mallorquí??

user pedro | Hace más de 10 años

Me parece fantástico pueden contar conmigo para defender el mallorquín frente al catalán que nos están intentando inculcar si o si,muchos olvidan que Mallorca fue un Reino, Cataluña solo un Condado, fuerza malorquines

user Paletorquinismo | Hace más de 10 años

Con tanto comentario CATETO voy a mandar a mis HIJOS A MADRID y que sigan alli sus estudios,en Argentino , en venezolano o en Cubano PUESTO QUE AQUI EN BALEARES NUESTRA MODALIDAD DE CATALAN NO SE ENTIENDE.

user Donacreu | Hace más de 10 años

...¿ i en Josep Miquel...? ¿está malalt...? ...falta ell,aquí