user JS | Hace más de 10 años

ANGELCAIDO, es pot estar d'acord o no am la immersió lingüística, pero dir que es excloent es injust. Si ensenyes els conceptes i materies amb castellà o anglès doncs es aprendre i estudiar, en canvi aquets mateixos conceptes els estudies en català ido ja parlau d'adoctrinament i d'excloure la gent. Conèixer la llengua d'aquí es una manera d'integrar-te a la societat i cultura balear i a mes de l'orgull de tenir una cultura i llengua pròpia. Ningú diu que els fills d'immigrants s' oblidin de la cultura dels seus pares, però també està be que es sentin orgullosos de sentir-se mallorquins, menorquins o pitiussos. Aixo no es ser excloent, sinó tot el contrari. Si no entens aquesta reflexió es perquè l'excloent ho ets tu i no te n'has temut.

user junio 2014 | Hace más de 10 años

EL TIL PROVOCA QUE LA MAYORÍA DE ALUMNOS NO APRUEBEN ESTE CURSO.

user angelcaido | Hace más de 10 años

La incompetencia demostrada año tras año con recortes o sin ellos por parte de los ¿docentes? y que saca a la luz el informe Pisa es escandalosa. Encima se quieren erigir en los que toman las decisiones sobre los simbolos que nos representan y todo esto sin haber sido votados. Tienen ustedes muy poca verguenza y una cultura que no resulta valida para trasmitir pues es excluyente,y basada en la inmersión.

user angelcaido | Hace más de 10 años

ERROR : La comunidad ¿educativa? no aprueba la programación (INSUMISOS) que lo hacen todo por nuestros hijos.

user Maria | Hace más de 10 años

El TIL es un disberat, que no hes pot dur a terme.Una consellera con la que tenim MAI MAI MAI pot parlar d'educació.Primer ha de fer uns cursos accelerats de cultura i logopedia.El altres, Bauza, Estarelles etc.etc.necesiten un bany d'humilitat. No en saben i ja està, el fracàs es d'ells i de ningú més.

user a1 | Hace más de 10 años

@No comprender La democracia no es solo votar, eso es una parte, la otra parte es la participación. Y cuando la mayoría de un sector de la sociedad, como es el caso de los docentes, están diciendole al gobernante que no lo está haciendo bien, su OBLIGACIÓN, es escucharlo. Por otro lado, no ha de gobernar exclusivamente para los 190,000 ciudadanos que le han votado, debe gobernara para toda la comunidad. Es cierto que tiene la mayoría parlamentaria, pero eso no le da derecho a hacer lo que quiera, por poner un ejmeplo, con mayoría absoluta podría legisñar que no existe propiedad privada, ¿Lo aceptarías?

user Algún dia aprenderán | Hace más de 10 años

Algún dia aprenderán respetar las mayorías, cosa que aun no han asimilado.

user No comprender | Hace más de 10 años

De que nos sirve votar, si luego o se hace lo que dice los perdedores o hay huelga y movida???

user @Pero que pesaos | Hace más de 10 años

La promesad'ne Bauzávaser la llibertat dels pares de poder elegir la primera llengua d'ensenyança pels seus fills. Ho va repetir moltes vegades aqueta promesa. És clar, no va obtenir els resultats que esperava i es va treure el TIL de la xistera el qual no hi estava dins la campanya electoral. O sia, que ha enganat als seus propis militants ja que molts discrepen de la manera improvisada de la implantació d'aquest Decret, i també ha enganat als pares que els hi semblabva bé poder elegir la llengua d'ensenyança pels seus fills.

user JS | Hace más de 10 años

Segurament l'exconseller Rafel Bosch hauria programat un TIL semblant al que fan el col.egi Lluis Vives en què va ser director. El Lluis Vives els professors tenen un nivell C1 d'anglès i no un B2 perquè és insuficient, i l'implantació del trilingüisme va necessitar, perquè tingués èxit, un temps de quasi una generació, en què se va implantar progressivament. Però en Bauzá tenia pressa després de la desfeta sobre la lliure elecció de llengua, i va cesar a en Bosch posant a una gregària d'obediència militar i d'ignorància total amb pedagogia. Això de posar el TIL avui per demà és de fracàs segur i farà que augmenti el fracàs escolar tot per no tenir paciència i sobretot per l'odi al català volguent eliminar-lo dels col.legis a qualsevol preu.