user Si no lo veo... | Hace más de 10 años

Estos vagos de corte fascistoide quieren amedrentar a la gente para que se siga sometida. ¿Quien pone la pasta para las querellas que van a presentar?... ¿se llamará Artur?

user Ja en hi ha prou | Hace más de 10 años

Bén fet. No hi ha dret que hi hagi grups, que cada dos dies denunciin per un petit acudit o una petita befa, mentres que ells es passen totes les seves jornades insultant, calumniant i denunciant sense fonaments. Ja en hi ha pro!.

user Pep | Hace más de 10 años

¿Acciones legales por expresar su opinión libremente? Me lo expliquen por favor, Vosaltres el docents podeu expressar la vostra opinió, fins i tot insultat però els que no pensen igual s'han de callar, increíble vaya no tienen vergüenza.

user Mas Arthur | Hace más de 10 años

"Cacacollos" No, si está MUY claro lo que dices: osea, que estudias, apruebas unas oposiciones en "catalá" a medida.... ¡y a vivir la vida!. No me extraña nada que haya tantos jóvenes que piensan que para asegurarse un futuro basta con sacarse una plaza de profesor. pero, me pregunto: ¿Qué pasa mientras tanto con la educación de nuestros hijos?. Porque es lo que nos preguntamos los ciudadanos cuando vemos el panorama del futuro de los jóvenes por culpa de la incapacidad de los profes "Mangas Verdes" por un lado y la ineptitud de los políticos.

user Molt mal fet | Hace más de 10 años

Bauzà amb els seus colaboradors de ultradreta i pancastellanistes radicals, han fet que els que viviem amb la idea de que erem espanyols, que Espanya era una nació formada per paísos amb cultures diferents i que en aixó consistia la seva riquesa i el seu atractiu, ens hagem convertit en uns defensors furibunds del Català, la Senyera i els Països Catalàns. No és necessari tenir la carrera de Psicologia per a saber que ningú defensará primer el seu poble que la seva casa, ni la seva regió primer que el seu poble, ni el seu país primer que la seva regió, ni el seu estat-nació primer que el seu país. És cuestió de supervivència i tots els humàns normals de totes ètnies responem igual. És de curts pensar d´una altra manera, i ens ha despertat idees independentistes que ja seràn molt difícils tornar adormir.

user el dragó de S.Jordi | Hace más de 10 años

MOLT BÉ DOCENTS !!! , ADELANTE y ÁNIMOS !!! .

user Mallorquí | Hace más de 10 años

Per un costat tenim a una serie de catalanistes radicals, ignorants que no volen xerrar cap llengua que no sigui es català de Barcelona, por el otro lado "forasters" inadaptados que usan cualquier argumento para no tener que aprender ninguna lengua nueva ( no les fuera a explotar el cerebro), i en mig d,aquests hi ha es mallorquins de sempre, que també som espanyols, que mos agradaria aprendre com mes millor i que no mos sentim ni catalans ni madrilenys ni alemanys, cada vegada és més difícil estar entre aquests dos grups de pesats!! Ja està be d'emprenyar!!

user Toni | Hace más de 10 años

Pel moviment del fòrum se veu que la notícia inquieta, i molt, als ultradretans.

user Mayurqi | Hace más de 10 años

Que mal perder tienen los progres y los catalanistas,este es el regimen dictatorial que pretenden imponer en los inexistentes paises catalanes

user Never | Hace más de 10 años

Eso eso.. Los que no piensen como nosotros estan equivocados,vamos a marcarlos para que se les reconozca. Solo nosotros tenemos la unica verdad.. Vaya ejemplo dan. Que vergüenza de sindicatos!!