user Lluc Maria | Hace más de 10 años

Aquests que governen diuen que guardem els nostres símbols a ca nostra com si fóssim estrangers en terra estranya. Que prohibesquin, que, quant més ho fan, més endins sentim que som qui som.

user uru | Hace más de 10 años

Jaume: en tu casa exprésate pacíficamente y libremente como te de la maldita gana. En los colegios y edificios públicos no.

user Jaume | Hace más de 10 años

De verdad es tan dificil dejar que la gente se exprese pacificamente y libremente como le de la maldita gana? y no hay peros que valgan ... si la gente pone simbolos en las calles, los politicos no deben prohibirlos, deben solucionar el conflicto!!

user bandoom | Hace más de 10 años

Som mallorquins no catalans, sa bandera amb es castell, sa nostra, aquets que diuen que son dels Paisos Catalans, son uns traidors de sa nostra cultura sa mallorquina. Tot aixo de que culturalment som lo mateix no es veritat, es fet diferencial es molt acusat, aqui som gent tranquila, democratica, integradora molt alluny del pensament unic que tenen a sa peninsula mes en concret a Catalunya.

user babsi | Hace más de 10 años

psip....psip.... psip , vol di calle , mes , vol di , mes cap de f... no u pots se. i estei-is tocats des boll , i vos convendria pega foc a nes serradis que teniu dis sa carabassa , que no serveix ni per fer cabeis de angel per es rubiols.

user menorquin | Hace más de 10 años

Josep, y porque no te vas a vivir a Cataluña y dejas de dar por saco por estas tierras?

user IDO | Hace más de 10 años

IDO cada vez que veo una senyera veo niños al rededor llevados por sus padres o por sus profesores que vergüenza y recuerdos muy muy lejanos cuando nos llevaban a cantar y no era la CARA EL VENT

user Josep | Hace más de 10 años

Nosaltres, mallorquins dels Països Catalans, reivindiquem la llibertat del nostre poble i per tant lluitem per la formació de una República Catalana Independent. Amb un DNI sense la bandera espanyola, sense el nom España i on si surti la nostre Senyera i el nom de la nostra terra, els Països Catalans On tot estigui escrit amb la nostra llengua i on podem sentir que la nostra identitat es catalana. Endavant. PSIB- MES STEI.

user Votant del PP, però mai més | Hace más de 10 años

A veure Bauzá: I dels llocs de treball que vares promete que es crearien no t´en ocuparàs?.

user ¡Oh, si! | Hace más de 10 años

Clar que si Alunizado: tu téns tota la raó i El Cid va descobirir Amèrica, Isabel la Católica era la dóna de Garibaldi, Felipe II era el visir de Mallorca abans de la Conquesta i Franco era comunista. ¡Tot el que vulguis, petito !, ¡Tot el que vulguis!.