user Eivissenc | Hace más de 3 años

Por que os meteis con el alcalde de Ibiza? Es un alcalde virtual. Aún no lo sabéis?

user Rafael | Hace más de 3 años

¡Viva el Rey! ¡Viva España!

user Pere | Hace más de 3 años

El que em sembla malament es que Consell i Ajuntament defensen el turisme d'excessos que tant de mal han fet as poble i ara presenten sa cultura local com un decorat. Si realment es vol defensar sa cultura local s'ha de fer algun canvi més gros! I per cert, pens que són els reis es que busquen millorar sa seua imatge que sa que puguem millorar noltros amb sa seua visita!

user Mister x | Hace más de 3 años

Alcalducho , dimision !!

user Viçent | Hace más de 3 años

Tampoco le va eso de los Reyes a nuestro alcalde , esta claro que solo acude al desfile gay.

user Jajajaja | Hace más de 3 años

Pedazo de museo, el Prado es una mierda comparado con eso jajajaja

user Mediterránea | Hace más de 3 años

No debería el señor alcalde de Ibiza recibir a sus majestades los reyes en primera persona? Asistirá al encuentro posterior al recorrido por Sant Antoni?

user Corona- Vila | Hace más de 3 años

Los que se tienen que preocupar día a día de todo lo que dices es el Ayuntamiento, que para eso le pagamos y son los responsable, primero de la seguridad de la ciudad y segundo de retirar toda la mierda que se ve y se respira.

user rafaler pagès | Hace más de 3 años

pagesos n'hi ha encara a tot arreu de s'illa, Mari, i tú en lloc de faltar als qui vivim a Sant Antoni podries fer costat, si volem oferir un ball típic com ferem als seus pares fa 20 anys, sense problema, no venen cada dia els reis, a més, finalment, això forma part de sa gira per Espanya que fan, per fer país i exportar i dónar a conèixer aspectes culturals, patrimonials i llocs d'interés, Eivissa Patrimoni de la Humanitat des 1999 endavant, es museu a Vila i s'esglèsia i quatre carrers junt amb es port de Sant Antoni són dignes de disfrutar-ho reis o no? Ja es fa prou barda amunt per tots com per damunt tirar pedres dalt es nostro terrat, respect

user Jorge | Hace más de 3 años

@Mari, i per que no te "tradició pagesa" Sant Antoni?, Sant Antoni es més que es West i es Beach Clubs. Cada poble de Sant Antoni, hi ha una Colla de Ball Pagès, hi ha una associació d'artesans, hi ha una cooperativa agrícola amb es primer Mercat de producte local 100% d'Eivissa. T'has passejat mai per ses zones rural i camps de Sant Antoni, hi ha molts camps cultivats per pagesos. Però si naltros mateixos deim que Sant Antoni, només es West i Beach Clubs, si que s'acabarà tot (que me pareix que esta bé que hi siguen, a lo millor amb unes altres formes, es un altre tema), però hi ha que mostrar que hi ha més coses a Sant Antoni...