user Luis | Hace más de 3 años

Un submarino destinado a hundir la gramática que nos une. Ni más ni menos. Divide y vencerás. En este caso, divide y desaparecerás.

user Marí Marí | Hace más de 3 años

Idò que curiós que hagis nascut a Ciutadella de Menorca. Te'n podries anar a dignificar es menorquí, en lloc de s'eivissenc. O igual és que per allí sa teua "dignitat" no la troben necessària.

user José Marqués Torrent | Hace más de 3 años

Bravo 🔝👍👌👏enhorabona Sa Fundacio👏🔝 enhorabona alcalde de Eibissa 🔝 Només am Balear podem dir! T‘estim 🔝❤️🔝perque mos estimam lo nostro. Dignifiquem i defensem sa llengua Balear✌️😉

user Marga | Hace más de 3 años

Ja està bé de voler esborrar ses nostres formes d'expresarmos, Sa Fundació fa sa feina que tendrien que fer es nostro Govern i també s'obra cultural Balear. Sentir i sabre emplear, escriure ses nostres modalitats és riquessa cultural i se mos està privant d'aquest coneixement i s'està perdent aquest vocabulario tant fantàstic que tenim a Ses Illes

user Damiana | Hace más de 3 años

Molt ben explicat lo que està passant amb sa nostra llengo. És urgent que hi posem remei...Estam perdent fins i tot sa nostra fonètica. És molt trist.

user Catadisney | Hace más de 3 años

El independentismo catalán está basado en mentiras,en cambiar la historia y los hechos para acomodarlo a sus tesis,intentando sumar territorios con la escusa de la lengua para intentar una escisión de esos territorios,Cataluña, Valencia y Baleares del estado español con la complicidad y colaboración de partidos políticos de Baleares. Que no nos engañen.

user Papoia | Hace más de 3 años

Mes val un catala que qualsevol menorqui o mallorqui... a defensar lo vostru i prou! Aqui no pintau res amb es ‘ets’ ‘mems’ , no es autoodi es odi a ses altres illes pringat.

user Joan M. Pons | Hace más de 3 años

Enhorabona a sa Fundació, ets únics que defensen sa nostra cultura balear. Prou catalanisme i autoodi a lo nostro, lo illenc.

user Marti | Hace más de 3 años

Molt bona feina sa de sa fundación defensant es menurqui mallurqui i eivissenc

user Lucas L. Pons | Hace más de 3 años

Si català i eivissenc és lo mateix, ¿com és que es catalanistes tenen tanta por a protegir i fomentar s'eivissenc? Ells mateixos es retraten. Un estàndard balear pot ser obert a sa diversitat lingüística de sa nostra comunitat autònoma, i no com s'estàndard català que és agressiu amb ses modalitats insulars. Sa diversitat lingüística i cultural suma, i més quan és lo nostro. Prou imposicions d'ultramar! Salutacions des de Menorca!