user keronimo | Hace más de 10 años

Efectivamente se consolida que hay que hacer un cambio de president pero JA, jo este tio cada dia se lo gana mas...

user Pep | Hace más de 10 años

Ciertamente el cambio de president se consolida.

user unitat de cures intensives | Hace más de 10 años

Amb dos dits de front, és necessari negar-se a triar entre pp o psoe. Aquesta disjuntiva és una trampa per distreure la gent de la nostra comunitat d'allò que realment convé: defensar els interessos d'aquí i NO votar cap partit que no tengui la seu ben posada aquí i que faci feina per acabar amb el dèficit fiscal que fa que cada dia facem més feina per ser cada pic més pobres.

user @ Tivasdan | Hace más de 10 años

Les comunitats espoliades per l'estat, és a dir, víctimes d'un dèficit fiscal injust podrien sortir de la crisi si solucionaven aquest tema. Molta de gent, a Catalunya, ho sap i per això demanen ser consultats per decidir si són prou gent per sortir d'Espanya, disposar del fruit del propi treball i sortir endavant. Aquí badam. I triam representants polítics de partits que deuen obdediència a Madrid.

user @ Tivasdan | Hace más de 10 años

S'informi. A Artur Mas, el varen elegir perquè consultas al poble si vol separar-se d'Espanya. Ho duia al programa i té aquest compromís, que pensa complir, d'acord amb altres forces polítiques que li donen suport perquè també ho duien al programa i hi estan compromeses. La democràcia de ver funciona així. A Catalunya fa temps que molta gent demana sobirania. El president Mas ho ha entès.

user Toni | Hace más de 10 años

a @Estornell: això que has escrit s'assembla a com xerren darrerament al telediari d'IB3 però gens a com xerrava la meva padrina, que era pagesa i de sa Pobla.

user estornell | Hace más de 10 años

Jo no se a que ve aquest optimisme desenfrenat,per ses fexes que esteim començen a obrir bars, hotels , restaurants , aixo genera llocs de feina , no es nou aixo pasa cada any, fes una volta per s'interior i ho veuras si ni hi ha de rusque, no venguis més fum , aquesta crisis no ha acabat ni de bon troç, es que esta quasi acabat ets tú Joserra, te queden 2 telediaris.

user Putxi Verrezuela | Hace más de 10 años

Animo, chicas, si quereis os consigo un autógrafo den Bausán, jajajjaa, y asi dejáis de llorar.. buaaa....

user javier | Hace más de 10 años

ay Jose Ramon si ya nos conocemos de que pie cojeas, mentiras y mas mentiras, los politicos viven en otro mundo , te lo dice un antiguao compañero de colegio , que en el cole ya eras un fenomeno, falsooooooo

user Tomeu Barceló | Hace más de 10 años

Bauzá dice, Bauzá dice... I què sap ell que no sapiguem noltros?.