user rinconete | Hace más de 9 años

No seamos pesimistas. La negociación de París entre los USA y el Vietnam se prolongó entre 1969 y 1973.

user comellar | Hace más de 9 años

Som un partidari, si bé pragmàtic i flexible, del català normalitzat. Crec que els seus impulsors a les Balears van ser, per ventura, un gra optimistes pel que fa a les dificultats reals d'aplicació. Crec que s'ha de seguir en aquesta línia, emperó no a qualsevol preu tot per a la nostra comunitat o sacrifiant-hi tot.

user heisenberg | Hace más de 9 años

a mi m'agradaria molt que les reunions entre conselleria , sindicats i assemblea de docents, si es produeixen fossin obertes i en directe, que tothom pogués veure com negocien i ens fariem una idea de quina és la postura i el tarannà negociado de cada un. Fins ara cada un diu la seva i ja no sabem qui creure, el govern diu un cosa, els sindicats i assemblees diuen una altra. Qu ho facin per IB3

user alucinado | Hace más de 9 años

Estoy conforme, pero que conste que Artur Mas, no es un interlocutor valido, es un sedicioso

user Tivasdan | Hace más de 9 años

Aleshores ells no fa falta que hi vagin. Ningú del Govern és interlocutor vàlid. Potser vos sembla que ho és una venedora de pisos?

user Agraïment | Hace más de 9 años

Almenys si es volen reunir, s´ha d´agraïr a Jaume Sastre i al seu sacrifici d´estar un mes i una setmana sense menjar.

user ¿Quién decide quién es válido? | Hace más de 9 años

Los interlocutores válidos no pueden ser de la asamblea de docentes, no pueden ser de los sindicatos, no pueden ser estos de verde, no pueden ser docentes, no pueden ser catalanoparlantes. Tienen que ser los que Bauzá quiera.

user Mallorquina | Hace más de 9 años

Molt bé, Beli.......i què te pareix si a un extranger li xerrres en castellà ????....Aquest és el problema......la creència en la superioritat del castellà...... Totes les llengües són importants....i suposen riquesa cultural.....Tots els mallorquins sabem també castellà......som bilingües......es pot dir el mateix dels castellans que viuen aquí? No sé, no sé.......tendrem una capacitat superior els mallorquins pels idiomes ????????

user BELI | Hace más de 9 años

Interlocutores válidos? hay representación de padres? También tenemos nuestra opinión. Espero y creo que esperan muchos padres que las negociaciones no se pospongan para principio de curso (no vayamos a empezar con huelga) Hoy último día de clases...reprimenda a todos (docentes y politicos) por, después de un curso catastrfico no haber llegado a NADA, unos por otros y la casa sin barrer En Baleares en catalán radical nos limita (hosteleria = futuro) ya que si trabajamos en el sector de hosteleria (por ej) dile a un extrangero a ver que desea en catalán a ver que le vendes....es un ejemplo, no se arreglen este guiso que sobra y falta de tot y quién lo sufre somos los padres

user Rammstein | Hace más de 9 años

puede ir Chicote, seguro lo arregla antes que toda esta panda de incompetentes