user Sempre la veritat | Hace más de 9 años

El señor Brufau des de el temps de la seva presidencia de la Caixa ja era un expert en comprar voluntats dels politics a qui infla de regals i dietes. Ací, a les Illes Balears i Pitiuses tenim explicitament l'expresió de la voluntat de totes i tots els capdavanters de les instituciopns propies. Obviament del Partit Popular i de les bancades de l'oposició

user Scorpio | Hace más de 9 años

El supremo está vendido, que acudan a Bruselas.

user Miguel | Hace más de 9 años

Ido ja sabem que ens espera a Balears!!!!! Això passa per votar pp. A més aquests " partit polític" ha col.locat a la majoria de membres del suprem. Es vergonyós veure com els jutges dels tribunals més importants estàn manipulats i enchufats pel partido popular. Això no és justícia.

user rata negra | Hace más de 9 años

Jà tenc ben clar què les multinacionals petroleras,tenen pels ous al govern.Jo crec què no fà falta govern,cuant euros m'hos estalviarìam, sense president, perlamentaris, senadors......... si tenim un govern de fira,què està a las ordres de:MERKEL, EL BANC EUROPEU, BRUSELAS I ARE LES PETROLERAS

user GASOLEO | Hace más de 9 años

...y ahora que las avalen en Baleares, que falta hace. A por el petróleo que es bueno, bueno..!!!! viva el progreso y fuera las velas y las someras !!!

user nofretsiquier | Hace más de 9 años

fa molta pena i també molta de ràbia. com pot ser que el PP i la seva política encara tingui tants de seguidors i generi tanta indiferència. Com es possible que tants de batles i regidors defensin un partit que va contra el futur dels nostres fills.

user Partit Illenc de ses Illes Balears | Hace más de 9 años

A una justicia política equivale una resolución política, lo estamos viendo, al final, Baleares nos darán por el trasero, ya que a Canarias se las han metido doblada. Esto tiene trazas de terremoto ciudadano, donde el imperio contra ataca contra el sistema corrupto a donde los haya, vienen dados por la deuda creada, y que beneficia a los chorizos de siempre, donde la justicia universal ya no existe, sino el lavado de capitales a gran escala, pero si bien los desgraciados pagaremos las consecuencias del estado de excepción o dictadura agravada.

user Warp | Hace más de 9 años

Los contactos del PP en los tribunales rozan lo delictivo. Recordadlo cuando votéis en las dos próximas elecciones.

user M****** | Hace más de 9 años

a los que nos gobiernan les importamos una m*****da, el medio ambiente les importa una m****da.... a ver si os enterais!!

user Pol | Hace más de 9 años

El capitalismo desmesurado tiene estas cosas; todo por la pasta, a través de la pasta y con pasta. $$$ domina el cerebro de demasiados humanoides. Si no has visitado Canarias se aconseja que lo hagas ya, pronto pasara a la historia.