user Josep Miquel | Hace más de 9 años

¿Arriba? lo teu es estupidesa propia del segle XVIII Albert. O somnis d'una dictadura que mai tornarà, perque just hi ha genteta com tu que l'enyora i no tots viven ancorats en el passat.

user albert | Hace más de 9 años

miquelet que ets mes pur que una esperdenya perque no ten vas amb ell i si es un delincuent igual que en pujol sino temps al temps au i si arriba españa!!!!! i amb orgull bambol

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

ambert. Es un President elegit pel seus ciutadans, com tots els altres. I perque creus que no fan el que desitjaries de que el tancasisn? Idó es ben evident, perque no ha comes cap delicte. Just volent tancar a la gent sensa haver comés cap delicte d'acord amb el Codi Penal, dues clases de mamarratxos (no son persones) els dictadors de qualsevol pelatge, i els servents dels dictadors. Obviaré el dir a quin grup pertanys, malgrat crec que no m'equivocaria.

user albert | Hace más de 9 años

vamos a ver es un presidente por decir alñgo....democratico y por lo tanto debe acatar las leyes que dictan en la constitucion española en caso de no cumplir no se que tardan en meterlo entre rejas por desobedencia.si por mi fuera les daria la idenpencia pero con todas las causas ya dan as....

user J.M. | Hace más de 9 años

El proceso es como su aumento de subnormalidad, imparable

user 2015: odisea pepera | Hace más de 9 años

Esto no lo para ni cristo. Y cuando Catalunya sea independiente, el país que quebrará será España, y la teta de Baleares quedará más seca que una pasa. Tenemos que empezar a pensar en el futuro de las islas, no podemos mantener a millones de peninsulares.

user Josep Miquel | Hace más de 9 años

Es bossot no hauria de parlar del Regne Unit, mes que res perque el seu cap de Govern el Sr. Cameron manifestà que hagues pogut impedir la consulta escocesa pero es un demócrata i no ho va voler fer. I per si no bastes parlà de "el nostre país de cuatre nacions". Cove no dirho perque quedes com un bossot. T'explica a mes les diferencies amb els Estats Units? Als únics que pot assustar que el poble pugui donar al seva opinió es als dictadors, i a mes bastant dolents, i als seus manumitos, palmeros i opinadors sector cabrum.

user Alrestodeshpasña | Hace más de 9 años

A todos los DEMOCRATAS EN GENERAL,Catalunya sera lo que democraticamente decida su pueblo(si se puede votar en ESHPAÑA ...porque BOSSOT todavia no se ha enterado de que tanto en Fra,USA,Y GBR SI SE PUEDE)

user boss-ot | Hace más de 9 años

Buscaret. Precisamente lo que no quieren ver ni en pintura, tanto en el resto de la C.E. como en los USA son naciones partidas por la mitad. Mira si ets cap de fava. Dime en que pais se permite que unos aventureros puedan romper una nación. ¿En Francia?. ¿En los USA?. ¿En el Reino Unido?

user Aalucinadoicortito | Hace más de 9 años

Ets un Forasterot,sense cap dupte