user nivell33 | Hace más de 9 años

El nivell 33 costarà de treure perque els ideòlegs són advocats superfuncionaris (pel sou), autèntica casta que envolten presidència . Ideòlegs que legislen per a aconsegur que només rics i politics manipulables passin per les conselleries i s' adaptin al establishment del dolce far niente. Els autònoms i professionals liberals no interessen: els fan treballar. Si veniu, dos anys sense poder treballar de lo vostre¡¡¡¡

user albó | Hace más de 9 años

Jo també pens que el privilegi del nivell 33, amb el plus vitalici, és més escandalós i ens costa molt més car. Se n'hauria de publicar el cost anyal, emperò sembla que la "transparència" no arribi fins allà. Si no vaig errat va ser una operació entre el Sr. Matas i els sindicats.

user Berta | Hace más de 9 años

Home! Si l´empressari té el dó de la ubicuitat i pot ser al negoci i a la institució sl mateix temps, no li veig l´inconvenient. Ara si a l´hora de ser a la conselleria o a l´ajuntament, és a la fusteria o a la consulta, no tan sols no podrá fer la feina per la qual ha sigut elegit, sinó que serà una injustícia de cara als càrrecs assalariats, funcionaris o treballadors de la empresa privada que han d´acollir-se a una excedència. Així de simple.

user ? | Hace más de 9 años

I quan fan un acord per llevar l'HIPERprivilegi del nivell 33?

user toni | Hace más de 9 años

Tu fes el que trobis amb sa teva fusteria, que no te feim es comptes i jo ja tenc clar quė faré amb el meu vot.

user andrenio | Hace más de 9 años

No entiendo qué quiere decir "desprenderse de su negocio", terminología no muy jurídica. Me imagino que el político podrá guardar su propiedad pero no llevar su gerencia. El tema merece precisiones.

user Cucarell | Hace más de 9 años

Clar que qui tengui un negoci no pot contractar amb s'administració. Això ja passa als ajuntaments crec, un regidor no pot fer negocis amb amb el seu ajuntament. I així hauria de ser també al Parlament. No només això sinó que no s'ha de poder aprofitar ni directa ni indirectament dels actes de l'administració. El que dic jo és que no podem deixar fora de la política als milers de petits autònoms que hi ha Mallorca doncs el que provocam és que només puguin ser polítics els mestres i funcionaris.

user a | Hace más de 9 años

Lo que es incomprensible es que un trabajador de la Administración, quiera abrir un BAR, tener un empresa que no FACTURA nada a la administración, ... y te lo niegan. Y luego el jefe, el que decide los contratos ( bueno lo que vemos en la tele todos los días), esta LEY, lo que hara es acabar con las "subvenciones" o mejor dicho, los sobres. Dado que directamente el político se autoadjudicará el contrato de turno. A mi me parece bien que mantenga su negocio, siempre y cuando, no realice ningun trabajo para la administración, sino es una tomadura de pelo, AHHHHH y que permitan a TODOS las mismas reglas.

user Cucarell | Hace más de 9 años

Toni, no m'has contestat. He de tancar sa fusteria de sa família si vull ser diputat? Només poden ser diputats els funcionaris amb plaça fixa? M'agradaria que me contestassis.

user Toni | Hace más de 9 años

MES sorpreses...