user INSPECTOR | Hace más de 8 años

Tomeu, a les notícies no sortia la realitat. La pregunta és la següent; Quants d'incendis es varen tapar a canvi d'un parell de sabates?? P.D.: Recordes que abans els cotxes no duien cinturó de seguretat?? Repassa les notícies dels darrers 100 anys a veure quants morts hi ha haver per no dur cinturó. No en trobaràs gaires, les notícies no arribaven a la gent com ho fan ara. No hi havia premsa electrònica o les notícies volen.

user INSPECTOR | Hace más de 8 años

Som Balears i SEMPRE, vulguis o no, tendrem sang catalana. Així que, que et bulli aquesta sang catalana que passa per tot el teu cos catalanitzan-te de cap a peus. A no ser que en el teu cas, siguis de llinatges no catalans i per aquest motiu, odies la nostra llengua. Ala, replica'm amb més bajanades.

user Palma | Hace más de 8 años

Podríamos exportar mejor a todo el PP, a ver si dejan de expoliar al país y de saquearlo.

user tomeu | Hace más de 8 años

A Inspector, repasa las noticias de los ultimos 100 años de Inca, a ver cuantos incendios hubo en fabricas de calzado: ninguno. No quieras ver y denunciar cosas que no existen.

user som balears, mai catalans | Hace más de 8 años

@inspector, yo también te he puesto un negativo por escribir en lenguas extranjeras ocupadoras, estandarizadoras y ajenas a nosotros, de nada

user Luis | Hace más de 8 años

No será debido a Armengol. jajjaja

user INSPECTOR | Hace más de 8 años

Vaja, vaja!!! Je, je, je!!! M'has posat un -1 només per escriure en català. Que punyetes feis aquí?? Si no estau a gust, per la salut de TOTS, partiu allà on estigueu bé!!

user INSPECTOR | Hace más de 8 años

Mare meva!! Aquesta foto és un clar exemple de inseguretat en el treball. Fixau-vos, un prestatge ple de pell i just a 20 centímetres una connexió d'una lluminaria fluorescent un tant dubtosa. Dins un taller de sabates hi ha una "polsina" bastant inflamable, si li afegeixes un mal contacte elèctric, incendi segur. Després plorarem i omplirem els diaris digitals de notícies tràgiques... Però bé, sempre queda l'assegurança.

user Yo | Hace más de 8 años

Observo "importaciones" de productos Catalanes, aprovechando el "tiron" nacionalista Catalán,, en algunos bares se empiezan a ver ciertas bebidas made in Catalonia en competencia directa con las mismas bebidas que se fabrican en la isla, en concreto hablo de batido de cacao. Las importaciones de Catalonia ¿Cómo se consideran?, ¿Nacionales o internacionales?

user Yo | Hace más de 8 años

No encuentro la fuente de los datos, en Ibestat, no veo nada sólo llegan al año 2012.. Esta noticia sin la fuente de datos NO VALE NADA, NO me la CREO.