user alucinado | Hace más de 8 años

Yo alucino, si Cataluña se independiza, eso es imposible, Cataluña nunca ha sido independiente, y jamás lo será, solo hablar del tema es una tontería

user Marina | Hace más de 8 años

Cuanto intruso catalán sulfurado por aquí, sois intolerantes a más no poder, haber si tenemos un poquito de educacion y no metáis a nuestras islas en estas historias, habló por mi y por la gran mayoría de ciudadanos los que amamos estas islas. Y no, no soy 'forastera" pero hablo el idioma que veo conveniente.

user Goriet | Hace más de 8 años

Per fer una enciclopèdia de la curtor, bastaria resumir els dois que escriviu aquí els espanyolistes.

user M. | Hace más de 8 años

He llegit a un altre mitja les paraules d'aquest senyor i el que jo he entés es que en el cas HIPOTETIC d'una independencia de Catalunya els ciutadans de algunes comunitats (PValencia/Balears) s'els oferirà la nacionalitat. A mi aixó no m'obliga ni m'ofen. Arribat el fet si es dona, ja ho veurem. Hi ha ciutadans de paisos sudamericans amb doble nacionalitat (la seva i l'espanyola o l'italiana, es el cas de molts d'argentins. Antigament també hi havia ciutadans de paisos europeus amb doble nacionalitat (ara aixó ja no te sentit en el cas d'Europa. Per tant ja ho veurem si em convendrà o no.

user Bel | Hace más de 8 años

¿Cómo se puede otorgar la nacionalidad de un país que no existe? Porque si vamos así antes soy de Narnia que de los países catalanes, que al menos ahí nadie me toca las narices. Y en cuanto al comentario de clar i català: no t'has comportat gens com un feixista. Has estat molt correcte i no has insultat a ningú. Ets tot un exemple a seguir. Sobre tot vegent que te passes per sa pedra s'idioma que tant estimes. Però eh, tu segueix a sa teva, que és molt més important fer foguerons que llegir-te un llibre.

user clar i català | Hace más de 8 años

si Catalunya s´independitza i em donen l´oportunitat de triar faré el que em doni la gana, d´acord feixistes???, igual que Espanya concedeix la nacionalitat als descendents dels sefardites que va expulsar fa més de 500 anys o als que tenen un padrí o repadrí que va emigrar a Argentina, així que tranquilets i calladets, que per escriure bajanades carregades d´odi millor no escriure, i per cert, si em dona la real gana de demanar la nacionalitat catalana i m´ho concedeixen el següent que faré serà renunciar a l´espanyola i fer un gran fogueró per cremar passaport, dni, etc, és molt trist haver de compartir nacionalitat amb tant d´intolerant, així que bye-bye. Au, i ara podeu posar tots els negatius que volgueu i treure tota la sabonera per la boca que pogueu que el procés no el frenareu,,,"y lo sabes", jajajajaja.

user una | Hace más de 8 años

Qué Mallorca se hable catalán no significa que seamos catalanes, en Argentina hablan castellano y no son españoles, en Canadá hablan francés e inglés y son canadienses. Y a mi también me parece vergonzoso que ningún miembro del govern haya salido a defender lo que somos (de Baleares y de España) porque prefieren callar y evitar problemas que alzar la voz por los que representan. Así vamos...

user Pepet pa i trossos | Hace más de 8 años

I aquest qui es ??? Un catalá revingut del principat?? Ara arriba aquí i es fa abanderat de tots els inmigrans fills d´espanyols vinguts a la posguerra, son aquest els que tenen que decidir el que vol ser cada u. Els Illencs sabem el que volem o no volem . Aixi que cada u pot triar el que volem ser i una opcio es que el que acaba d´arribar , Calli o parteixi alli d´on va sortir

user samoixanegre | Hace más de 8 años

iNDEPENDENCIA no, , catalunya "mos" roba,

user Toniet | Hace más de 8 años

"El Ejecutivo balear quiere evitar la polémica y no darle mayor trascendencia" (declaraciones del ejecutivo en otro diario digital). Ni la risitas del 17% ni Marc Pons van a realizar ninguna declaración al respecto. Claro, no sea cosa que la Generalitat se enfade con nuestra presidenta. Pero tanto Aragón como Valencia, aunque estas declaraciones no tengan validez ni trascendencia, bien que han hecho saber su postura y su molestia. Pero nosotros... NO!! no hace falta decir nada. (a ver si será verdad aquello de... "Quien calla, otorga")