user quina vergonya? | Hace más de 8 años

Per a Joan Marí, després del que vosté està manifestant aquí, més arguments a favor del que jo estic dient. Només una persona que estàs a l'administració podria saber que tendria opció a aquesta plaça. I tot el procediment va fer-se al llarg del passat curs, és a dir, que l'actual conselleria d'educació ja s'ho va trobar fet. Que li vagi molt bé a na Pepita, no li vull cap mal, però crec honestament que les coses han de fer-se d'una altra manera.

user Explicaciones Ya!!! | Hace más de 8 años

La delegada de educación hizo unas declaraciones donde dijo que tenia 3 candidatos, por que no hizo un concurso? Podria ser porque, a lo mejor, algun candidato no tenia 5 años como funcionario de carrera y no podia presentarse? Esta educacion Yo tampoco la quiero!!!

user @Joan Mari | Hace más de 8 años

Sorpresivament, si algu volia demanar comissio a aquest centre, el tenies de buscar a Vila i no a Santa Eularia. Sorpressivament, crec q es la primera vegada q un director no pren posesio el 1 de Juliol, pq? Incompativilitats?, No ho se, però alguna deuria donar explicacions!!!!

user quina vergonya? | Hace más de 8 años

Per an Joan Marí: tots els centres que vosté esmenta se sabia quan anaven a començar l'activitat, a diferèncua de CIFP Can Marines, que ha sofert diversos retrassos... I enguany, de manera sorpresiva, a finals del curs passat va coneixer-se que enguany començaria la seva activitat. No sé vosté, però jo, a aquestes altures, no crec en segons quins miracles...

user joan mari | Hace más de 8 años

per a quina vegonya? No se si vosté sap que sempre que s'ha obert un centre escolar nou l'equip directiu s'anomena de manera extraordinària: a l'IES Sa Colomina Felip Cirer, a 'IES Balàfia Margalida Mari, a l'IES Sa Serra Salvador Ruiz, Ceip Es Pratet/Sa Joveria Rosa Thomàs, ...

user peperoni | Hace más de 8 años

En tot cas serà una important quantitat invertida pel consell, no?

user quina vergonya | Hace más de 8 años

A la gent de periodico de ibiza: si no voleu que la gent opini, no heu de deixar aquesta opció. Si donau l'opció, sempre que sigui respectuosa, l'haurieu de deixar. Ho dic perquè m'heu tret el primer comentari que havia fet, on expresava la meva particular idea: l'anterior consellera d'educació del consell d'Eivissa, s'ho va fer venir bé per ocupar una plaça que miraculosament s'ha obert per a aquest curs escolar, després de que el Consell d'Eivissa hagués invertit en Can Marines, en plena crisis, una gens considerable quantitat econòmica. A mi em sembla vergonyós. Vergonyós com s'ha obert, bàsicament per a que aquesta senyora pugui accedir a una plaent finalització de la seva carrera docent.

user quina vergonya? | Hace más de 8 años

Per en Joan Mari: me pareix molt bé la possible experiència d'aquesta senyora, i la del seu cap d'estudis, però per cobrir una plaça directiva s'hauria de fer un concurs públic de mèrits o algun procediment similar. Tal com s'ha fet, amb tot el secretisme que l'ha envoltat, sembla que hi ha hagut prevaricació. I som suau amb l'apreciació "sembla".

user Sorpès de la reacció | Hace más de 8 años

Vols dir que el Director actual del CEP és un mal professional? Quan dius que no es va consultar amb Eivissa, vols dir que se t’havia d’haver consultat a tu? T’has informat de si realment han demanat la ideologia política a algú de l’equip del CEP? No creus que per opinar convendria informar-se abans ?

user sufridor pages | Hace más de 8 años

Que passa amb el director I la secretaria de Quarto del Rei? El cap d'estudis si te gusta?