user simon | Hace más de 8 años

Otra españolada.

user Qui son els falsaris? | Hace más de 8 años

Falsificaren el linatge Hostalrich i li posaren Estelrich, falsificaren Ximenis i li posaren Ximelis, falsificaren Bové i li posaren Bover, falsificaren molts llinates catalàns escrivint-los malament, per tal de rompre els lligams, es funcionaris castellàns posteriors al Decreto de Nueva Planta.

user A Un de tants peps | Hace más de 8 años

Se podria fer una el.licula amb l´argument que exposes. Éstic segura de que seria molt milor que la d´aquest sense-substància del Ocho Apellidos Vascos -Catalanes"

user Toni | Hace más de 8 años

Si es tan mala como la de los vascos, mejor sería prescindir de ella.

user falsari | Hace más de 8 años

Pel que fa als llinatges catalan, hagué la falsificació nacionalista del Sr. Próspero Bofarull sobre el "Llibre de Repartiments" de València. Com trobava que no hi havia prou de cognoms catalans al seu gust, en va afegir, tot suprimint llinatges aragonesos, castellans, francesos, occitans, etc. No es podem refiar d'una història feta amb prejudicis i passions nacionalistes. Tanta sort que no es va preeocupar, esper, pel nostre "Llibre de repartiments" de Mallorca.

user Ciudadano | Hace más de 8 años

Yo no iré a ver una película de catalanes. Todo lo que es catalan ya ni lo compro ni lo veo. Y si los periodistas son catalanes tambien cambio de canal. Fuera catalanes de España.

user Un de tants peps | Hace más de 8 años

Puc imaginar el guió de “Vuit llinatges gonelles”: una baralla entre els temibles, rucs i agosarats ignorats gonelles mallorquins que defensen la seva no-catalanitat i propaguen el seu odi pancatalanista, a més de defensar que la seva llengua aberrant ja campava pel món durant l’era dels dinosauris i, per altre banda, els gonelles mallorquins forasterarros que, tot i estar considerats com ciutadans de tercera al seu Estat, defensen la seva espanyolitat malgrat l’expoli fiscal que sufreixen i el maltracte i burla autonòmica al que estan sotmesos. Els altres no tenim gaire interés al film, si tal vegada paradoxal.

user Llorens | Hace más de 8 años

Si es que no tienen nada propio, o roban la cultura e historia de Valencia o la de Baleares, ahora copian a la película vasca, y luego dicen que históricamente son un país, será el de nunca jamás

user LLanito | Hace más de 8 años

Algunos quieren ser aprendices de GONELLES y no llegan a guiris.

user charly | Hace más de 8 años

Me huele que esta traerá cola puesto que se considerará un atentado a la dignidad de los muy honorables políticos catalanes,que son semidioses y el pueblo debe levantarse contra semejante atropello.