user Biel | Hace más de 8 años

Avui el govern i la majoria parlamentària han restestablert les regles de joc democràtiques :- derogació d'una llei repressiva , contra la comunitat educativa i la nostra personalitat com a poble amb una llengua i cultura que ens identifica.. Celebració de la normalitat davant un període d'excepcionalitat antidmocràtica.

user Vuits i nous i cartes que no lliguen | Hace más de 8 años

La nació més antiga d´Europa va dir en Rajoy que era Espanya i tots els peperos s´ho creuen. Les dúes nacións actuals més antigues d´Europa, son França i Anglaterra. Precisament Espanya és una de les més tardanes. I és de molt mal gust insultar, despreciar, i a més per no donar cap explicació. I no la pots donar entre altres coses, perquè no has entès rès.

user Toni | Hace más de 8 años

Ets catalinestes i ets espanyolistes foteu oi. .............ME TENIU FART

user LLanito | Hace más de 8 años

En el viva España,¿incluyes a Gibraltar?

user Lector | Hace más de 8 años

Vuits i nous ¿Cree que sus mentes llegan a tanto para darle una explicación?

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Estàn cagats per no perdre mes vots, especialment a la part forana i aposta ara s'abstenen. Jajajajaja patétic, perque ara s'abstenen bastants dels mateixos que digueren si i aplauidiren fins i tot amb ses orelles al fo res te rot engominat. Començant pel seu servent el mal estodiant de dret Gómez (Sancho a ses vinyetes) A aixó se li deu denominar dignitat personal i política, o no? Idó vaja alarde de dignitat que han fet bastants d'ells

user alucinado | Hace más de 8 años

Vuits i nous i cartes que no lliguen. Així és sa dn una nación, que no es más que un concepto administrativo y político ? pero que tonterías dices, probablemente España sea la nación mas antigua de Europa, con casi seiscientos años de historia

user Vuits i nous i cartes que no lliguen. Així és sa d | Hace más de 8 años

Deus-Vuit: ¿Esta consigna tan antigua y rancia,de donde la has sacado? O tienes noventa y nueve años como mínimo, o eres un adoctrinado desde la cuna. Raniegas de tu tierra, de su Cultura, de su Historia, y le pones unas postizas en su lugar, pero en cambio adoras una nación, que no es más que un concepto administrativo y político. Me das pena.

user Cristoambpel | Hace más de 8 años

Lo siento enormemente por estos jóvenes preparadisimos del PP, como los Alcaldes de Santanyi y Campos. Pero si no eliminan de una vez por todas a la vieja guardia Canyellista , ha este partido no lo va ha votar ni su madre.

user Goriet | Hace más de 8 años

Els fatxes estan tan embullats que ara diuen que el pp és catalanista.