user Incrédulo | Hace más de 8 años

¡No me lo puedo creer!... ¡A estas alturas con semejante "montaje" ante la opinión pública internacional! Increíble.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

A les hores posa una denuncia Quasimodo. Jo t'acompany al jutjat just per veure la cara que set quedarà quant ho intentis i tot el jutjats es compixi de riure. Avisa del dia i l'hora.

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Buboteta Juame. A qui ha assesinat en Mas? Pel que fa al dret de reunió faltares a clase el dia que el donaven. Suposo que t'has molestat en cercarlo, idó mira quines son les condicions que fan obligatoria la comunicació i quines no precisen d'ella, per cert ilustre catedratic de Dret Administratiu, perque omets bona part de la reglamentació i no dius que com a molt es pot imposar una multa que, segur que tos els que h eren, la pagarien molt a gust. Multa que no s'imposarà. Per cert jo no insult sencillament aplic adjectius qualificatius a gent a la que les seves obssesions malaltisses no els deixen raonar. Ara per insults mira una mica mes abaix i després contesta perque no has diy ni piu dels que a mi sem solen dirigir? Que per cert no importa perque tots els insults i la resta de mamarratxades me la bufen. Es pot coneixer quins estudis tens, perque em fa l'impresió que de cap molt poc, d'estudis una mica pero sensa pasarse i lo unic que deus tenir son duros o un adn de servent

user Collonut | Hace más de 8 años

Pepe Miguel se acaba de llevar un ZASCA en toda la boca.

user Quasimodo | Hace más de 8 años

Eso se llama coacción al juez.

user Jaime | Hace más de 8 años

A ver Profesor Liendre, faltón como siempre, dos cosas: 1- Hitler también fue elegido por sus ciudadanos, y ni por ello deja de ser un asesino indeseable. 2- El artículo 8 de la L.O. 9/1983 de 15 de julio, regula cláramente el derecho de reunión, articulando que deben ser comunicadas a la autoridad gubernativa en tiempo y forma; te guste o no. Como ves, se puede replicar sin insultar no faltar al respeto.

user Sargantana | Hace más de 8 años

No esta mal 3000 catalanes.

user Buboter | Hace más de 8 años

Iluminado líder suprem. Kimghungjosemiguel. Com te piensas que tu arribastes al poder en la repubiscas del Ultismas hora. Igual que Arturet.Piensa a pendra las pastillas que luego desvarías .

user 008 | Hace más de 8 años

Cada vez siento mas vergüenza del estado que mis nietos encontraran este país, pero ojo a hcatombe

user Josep Miquel | Hace más de 8 años

Truc que jo sàpiga no està prohibit que la gent acompanyi a qui vulgui allà on va. I tampoc que ho facin els batles, ni tampoc que passetgin duguent la seva vara. El dia que explicarem perque s'ha de demanar permís i perque no es veu que tú feres campana, clar que com que ets un gran expert, com a poc catedràtic de dret penal, segur que ho saps millor que els demés, o no?