user escaño | Hace más de 8 años

"Ciutadans", segundo partido del Parlament, podrá dar bastante juego y dinamizar la oposición.

user comptes | Hace más de 8 años

Sihi hagués eparació de Catalunya, ja no perdriem 21% de la nostra riquesa, com fa quinze anys, ans només 18 %. Es tracta encara de l'economia més potent, emperò hi ha hagut una repartició més equitativa de la producció nacional a favor altres comunitats en retard, cosa positiva.

user Un padrino de una mafia governant | Hace más de 8 años

Me sap greu pes catalans, pero si segueixen amb en Mas i es seu partit, per lo que pareix, es com tenir "el padrino" de una mafia governant un pais.Han organitzat una xerxa de corrupcio i comisions, amb un govern que ho tapa tot amb sa curolla de s'independentisme. Convendria reflexionasin si les conve un govern de pocavergonyes.

user rosella | Hace más de 8 años

Totes els partits, externs a "Junts per al sí" i a CUP, s'han unit per tal de reclamar una repartició equitativa i proporcional dels càrrecs i drets, en el marc del Parlament. Un primer acte d'oposició. Tot i això, és clar que no romandran tots tan unit per a d'altres debats. Si no vaig errat, "Ciutadans" sobrepassa ERC en escons.

user Verde, pero verde verde | Hace más de 8 años

...y cuando estén todos juntitos, que entren los Verdes y....Zasca!!

user jaja | Hace más de 8 años

Y algunos la van a celebrar desde la carcel :) jaja

user toni | Hace más de 8 años

Por favor Josep Miquel cambia el chip, no sales de los mismos adjetivos, porque a insultos, insulta quien puede no quien quiere, ya pareces el capitán Tan y Locomotoro juntos y por lo fantasioso y tonto de tus comentarios. Siempre los mismos comentarios y sin cambiar nada. La atrevida y santa ignorancia que pones a los tertulianos te la puedes adjudicar para ti solito, y el titulo de xotet de cordete de primera clase, se reconvierte para ti en xotet de lasito aragonés o estelado porque a primera clase no llegas. Tu eres, si lo eres, un mallorquín peninsular, a insular no llegas.

user rosella | Hace más de 8 años

Amb aquestos temps per elegir un President de Catalunya, el "procés" es troba ensorrat i paralitzat. On ha passat el calendari acelerat per "desconectar" d'Espanya, diuen? Per ara, conlictes intestins amb les CUP i d'altres.

user Javi | Hace más de 8 años

Defeco en la constitucion catalufa y la cubana

user eres un traidor y un vendido | Hace más de 8 años

Joselito Miguelito, si tanto te gusta lo catalán te puedes ir allí y dejar de verter basura contra lo balear, que es tu deporte favorito, traidor, vendido, antibalear y antiespañol. Un traidor a tu propia tierra.