user Ferreret | Hace más de 8 años

Sa meve enorebona per ve conseguit es premi nacional de ses lletre espanyoles,i que continui sent unes de sas millos escritores,endevant i molte sort.

user Lectora | Hace más de 8 años

Na Carme Riera, és una gran escriptora que se mereix aquest premi i molts més.

user Quinesmentides | Hace más de 8 años

Na Carme Riera escriu en Català i en Castellà i no ha abandonat el Bäleá perque això només existeix a les mentides dels ultraespanyolistes del Circulo Balear. I punt.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

Na Carme fá molds d'añs que viu à Barcelona, y se la pot considerá més catalana que mallorquina. Es una de quets intelectuals mallorquins qu'han abandonat sa llengo baleá per ferrersê an es catalá. Aquest tipo d'autoras y autós baleás son peces básiques des catalanisme per glorificá es catalá coma llengo literari. Aquets son ets autós dets que se servex es catalanisme per creá uns Paísos Catalans estandarizats, uniformes, adoctrinats y culturalment plans. En Cervantes vá malviure, igual qu'En Lope de Vega, però heyá escritós qu'han viscut molt bé à sa sombra des podé, an ses seues 30 monedes. Y per supuesto, no han passat à s'histori. Carme, enhorabona pê lo qu'has fet pê sa llengo catalana. Esperem que ses pròximes generacions de baleás facin pê sa llengo baleá lo que tú no has fet. Llengo baleá, llengo de cultura.

user Enhorabona a Carme Riera | Hace más de 8 años

Som lo pitjor després de tu i dels de la teva corda. A més de fanàtic i carregat d´odi, ets un INCULT.

user Jesus2 | Hace más de 8 años

Merecido premio, buena escritora y muy trabajadora, de las que aportan a la cultura...

user Salvador Illán | Hace más de 8 años

Carmen Riera es una gran escritora, se merece el premio y mucho mas. Felicidades

user sois lo peor de las islas baleares | Hace más de 8 años

Como siempre, los 4 catalanistas de ... echando pestes contra Baleares.

user M. | Hace más de 8 años

Pels comentaris tenc la sensació que no teniu ni idea (alguns) de qui es Carme Riera. Viu, desde fa molts d'anys, a Barcelona. Es catedràtica de filologia hispànica a la Un.Auton.de Barcelona. Membre de la Real Academia de la Lengua. Les seves obres, 24, les ha escrites en català. Donan-se el fet poc frecuent entre escriptors que ella mateixa es la traductora de les seves obres al castellà. A més del premi d'avui, te el Ramon Llull de narrativa, El Joseep Pla, el Sant Jordi, El premi Serra d'Or i el de l'Associacio d'escriptors en llengua catalana. També te la Medalla d'or del Consell de Mallorca.

user Nito | Hace más de 8 años

L'escriptora més fada del món, i la més venuda a l'or espanyol.