user albert | Hace más de 8 años

Vuestro tufo populista y sumiso al más necio catalanismo es el que atufa de verdad.

user En Figuera | Hace más de 8 años

N0 ho entenc. Pots ser més de dretes o MÉS d'esquerres, més conservador o MÉS progressista, però no puc entendre que ciutadans de Balears prefereixin tornar a sortir OSTIATS, FOTUTS I BANYUTS (perquè es perjudicats sou voltros -tots noltros-) elegint diputats i senadors de partits que MAI han fet res per a Balears, que han fet més mal que be a aquestes Illes. Vos pot s'auto-odi i es despreci pes altres. És hora de que això canvii!! Tenim es 2 diputats, ara anam a assegurar es 3r!!!!!! Un a un tots/es sumam, tots/es som MÉS!!!!!!!!!!!!

user partit illenc | Hace más de 8 años

El sistema es irrespirable por culpa de políticos y funcionarios de la Comunidad Balear y de otros, porque el ciudadano paga para ser una marioneta en manos de estos, con mentiras, engaños y tomadura de pelo, se ríen en tu propia cara, mirar expedientes en Cort presentados al Alcalde, además eres perseguido por estos ángeles de la administración, mientras tú eres apaleado administrativamente. Una vergüenza para la democracia bendita para ellos, para el pueblo una ruina económica y social. Esto no cambia, no hay transparencia y sí engaño.

user Johosé | Hace más de 8 años

Sortirà un diputat nacionalista o dos. I també els "patriotas baleares" en faran qualcuna, perquè no volen que ningú representi les nostres illes, i que defensi els nostros interessos. Volen que s´en duguin tots els nostros doblers ique se gastin a altres comunitats.

user Albertof | Hace más de 8 años

Partidos como este no pueden salir de una provincia, hacen el ridículo cuando tienen que hablar de problemas generales, al Congreso de los Diputados hay que ir a hablar de los problemas de todos.

user Mesquenada | Hace más de 8 años

Esta cuña publicitaria de mes ? Han pagado algo o espíe ideología de la línea editorial.?

user pep | Hace más de 8 años

aquesta gent en campanya electoral duu molt amagadet lo del seu sobiranisme: son catalanistes a tope, partidaris de l'Estat Català i que noltros hi formem part, de trencar amb Espanya i de desobeir lleis com la Cup. David Abril, Margalida Capellà, etc, el nucli dur de Mes, els provinents de esquerra i verds, son declarats pancatalanistes, i de fet en governar ho demostren, però en campanya, com saben que es un tema que els hi podria llevar vots, no en parlen, o parlen fluixet. Una estafa de partit.

user Llorens | Hace más de 8 años

Mes ês un partit catalanista, que com a tal va contra sa soberanía, llengo, cultura e històri baleá, y ja ni xerrernê d´España, no poden veure ni sa bandera, sa seua única bandera ês s´estelada

user Concís | Hace más de 8 años

El problema és que sigueu MÉS del PSOE.

user Jorge | Hace más de 8 años

Visto el deficit fiscal de baleares de 14% negativo, necesitamos partidos de ambito balear q nos defiendan, my apoyo