user podem | Hace más de 8 años

Hila fora!

user Brusca | Hace más de 8 años

Podemos=Venezuela,el tiempo lo dirá,son populistas

user En Figuera | Hace más de 8 años

Respecte a es senat, be, TOTS AQUELLS QUE PENSAU QUE ÉS UNA COSA INÚTIL (que ho és, així com està plantejat) i que no heu votat senadors o heu fet vots nuls, dir-vos que l'únic que heu aconseguit és que el PP tengui majoria absoluta i bloquegi -perquè ho farà, només per fer sa punyeta- qualsevol iniciativa que vengui d'un possible pacte d'esquerres a es congrés. L'HEU BEN CAGADA!!!! ENHORABONA A TOTS!!!!!!!! Una cosa és votar amb es cor, una altra és votar amb es cervell ...i una altra molt diferent és votar amb es cul!!!!!!!!!!

user juanjon | Hace más de 8 años

Armengol ARRUIX!!!!!!

user En Figuera | Hace más de 8 años

(Continua) Tenc es consol (magre, però consol) de ses paraules d'en Juan Pedro Yllanes, que he vist amb molta sintonia amb en Toni Verger durant tota sa campanya, de donar una mà a MÉS i intentar ser sa veu de Balears a es congrés. Ja veurem si es seu cap de madrid el deixa fer o com és previsible aquest bon home també queda dissolt dins es maremàgnum que són es partits d'àmbit estatal.

user En Figuera | Hace más de 8 años

(Continua) D'altra banda segueix pensant que MÉS va encertar en presentar-se en solitari i no diluïr-se a ses sigles de Podemos. Tant de bo fóssim com es País Valencià en número d'escons i fer com Compromís, exigint -i aconseguint- grup parlamentari propi Valencià i Valencianista a es congrés. A Balears tan sols elegim 8 diputats respecte a es 33 que s'elegeixen a es P.V. cosa que ho fa impossible. I el PI? qui és el PI? o vos he de recordar d'on surt el PI i es seu candidat Jaume Font? En qualsevol cas, per pur pes polític, el PI no s'hauria d'haver presentat i hauria d'haver demanat es vot per a MÉS. Tanmateix lamentar-se ara és inútil.

user En Figuera | Hace más de 8 años

Completament d'acord amb @en Paparra i no tant amb en @porqueret de S.J. MÉS ha anat sempre a defensar es interessos de Balears, governi el PSOE o governi el PP a madriZ. El que sí està clar és que ha guanyat s'espanyolisme. S'ha votat molt en clau estatal per tal de fer fora es pitjor i més corrupte, més retallador de drets socials i laborals i més antidemocrata de sa història. C's és un bluff que s'ha desinflat totsol, consolidad només pes mitjans de comunicació espaÑols i sa financiació per part des poders fàctics de s'estat per tal de que servís de crossa a sa debacle del PP.

user Biel Bronson | Hace más de 8 años

Esperemos que todos estos peperos trincados por saquear las arcas publicas cumplan integramente sus condenas ya que no devuelven ni un euro de lo robado al contribuyente.Gracias Podemos!!!

user Matilde | Hace más de 8 años

Enhorabuena a la Señora Águeda Reynés por su triunfo al conseguir el escaño en el Parlamento. Después de ganar por mayoria las elecciones como Alcaldesa de Mahón en 2011, y volver a ganarlas en 2015, un pacto de perdedores le arrebataron la Alcaldia, pero su gran valia como política y como persona, a conseguido lo que no han logrado sus adversarios políticos

user MAVT | Hace más de 8 años

Sabeu què n'hi ha de gent a Mallorca que està acollonada de perdre sa feina... així no anam enlloc.