user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@Ves al metge, Me parex qu'es que necesita ajuda médica ets tú. No sé, à lo milló un logopeda te niría bé p'enseñertê à xerrá sense insultá. To dich de bondeveres, si coseguexes dexá d'insultá vorás com te transformes en milló persona.

user Ves al metge! | Hace más de 8 años

Ha, ha, ha! En Tomeu de Son Esp... donant lliçons magistrals sobre el mon de la cultura a París. Aquest individu, és tan curt, tan curt que se pensa que els altres som encara mes curts que ell, pel que mos creim que ell té una vida cultural i a més, als cercles internacionals. Borinot!

user Demència | Hace más de 8 años

I també se fiquen en contra del Beat Ramon Llull, Doctor Il.luminat de la nostra cultura. Això ja és de psiquiàtric!

user Encara plorau? | Hace más de 8 años

A tots aquells que us preocupa què costarà "Lo del artista este que nunca ha hecho una cosa bonita y encima se va a París con nuestro dinero". Doncs mirau, costa lo mateix que: - Els dotbers que l'ajuntament de Manacor ha donat a la Societat del Rafel Nadal per a muntar un centre de no sé què del tennis. - Lo mateix que el Govern es va gastar amb el centenari del Mallorca (a París que deuen conèixer més al Mallorca o al Barceló?) - 100 vegades menos de lo que pagam a Madrid per a que a Ciudad Real facin un aeroport. Etc... Si Ramon Llull o Miquel Barceló haguessin estats tenistes o futbolistes amb escudets i banderetes als quals voltros poguessiu sentir-vos compresos tot seria diferent. Però no, són artistes lírics i visuals, i voltros que sabeu tant de Literatura i de Plàstica, tenir el poder de decidir qui ha de cobrar i qui no dels vostros impostos. Idò si tanta pena passau pels vostres impostos, és Madrid a on va aturar sa vostra Pasta, plorau-li a ells.

user Pau | Hace más de 8 años

Si això fos una feina per l'instituto Cervantes a Madrid en lloc del Ramon Llul i a París estariau aplaudint amb les orelles. HiPPòcrites a sou que sou.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

Es parisenchs no son tan comprensius an s'art modern com es mallorquins. Tots mo n'enrecordam de sa famosa estatua inflable de s'escultó americá Paul McCarthy que fá un parey d'añs vá posá à sa plassa Vendôme de París. Sa cosa vá acabá an s'estatua foradada y En Paul McCarthy estopetjat.

user Color | Hace más de 8 años

Cuanto inculto opinando. De vergüenza. No tenéis la sensibilidad progresista propia de una cultura libre y sin tabúes para poder admirar el genial resultado de un artista comprometido con las inquietudes ciudadanas, capaz de crear una obra que se define en dos palabras: Una caca.

user maredelmar | Hace más de 8 años

Lo curioso es que este personaje, que es original y un genio por lo que hace pasa de lo religioso y de algo más. Pido por favor que nos digan la factura de los eventos y quien lo paga.

user MCity | Hace más de 8 años

Pues a jo no m'agrada, es mi opinión . Ya hace muuuucho tiempo que si no eres " rar@" , en el sentido de ir con ropas hippie, dando a entender que vas " fumao" y que eres de la generación " guay", no triunfas en este ... " tema". Hay mucha gente " normal" que tiene mucho ARTE y modestia aparte , me incluyo, HOMBRE YA! ja està be de tanta tonteria.

user empipat | Hace más de 8 años

Ay miquelet!!! que rica es la pasta eh?