user Bar Ruth | Hace más de 8 años

Potser es venguin per un plat de llenties i necessitin enviar un provincià a la capitat de l'Imperi, però el meu vot no el poden vendre. Per desgràcia l'esquerra a les Illes es queda sense opció coherent i digna, doncs ens quedarem a casa o votarem al PACMA, noMÉS falta que ens donin una potada al cul i ens enviïn a la dreta. XD

user A si? | Hace más de 8 años

Val més ser administratiu un mestre d´escola, que no tenir cap tipus estudis ni de professió, o ser un empresari corrupte o un que viu de la política a base d´enganxar un càrrec darrera l´altre. Al PP en hi ha molts que no tenen cap carrera ni estudi superior. Per exemple el senyor Rodriguez o la senyora que volia ser batlessa de Palma i no li va anar be, per sort. de Ciutat.

user Calla! | Hace más de 8 años

Izquierdista indignado: El meu anterior comentari anava pel de baix de vostè. També és mala sort, que ningú hagi posat res en una hora i que els dos hagem escrit al mateix tems.

user Calla! | Hace más de 8 años

Pitjor sou els peperos com tu, que continuen votant un partit que està fet a base de corrupció. Jo me tem que si el vota tanta gent, és perquè aquesta mateixa gent participa dels seus "negocis" i prebendes i com que son tants i tantes, els pobres contribuents de classe mitjana, pagam els plats romputs i de cada pic som més pobres, ja que tots els forats que fan ells els hem d´omplir noltros.

user izquierdista indignado | Hace más de 8 años

Los tontainas de Podemos se han creido que el pais de repente quiere ser comunista. Los de MES saben perfectamente que el pais ni quiere ser comunista ni confia en ellos, hipocristas criados de los curruptos. Por eso estan desesperados por pillar silla en la unica oportunidad que tienen y es robar a Podemos antes de que el votante pase totamente de ese fracasado proyecto de partido. Por cierto, como van a gobernar el pais pobres auxiliares administrativos y maestros de parvulos? No pueden claro. Pero si pueden venderlo a sus amos los corruptos.

user Su fin les justifica engañar al votante | Hace más de 8 años

Una decepcion mas con Podemos! Otros que tal: con la pelicula de que "el fin justifica los medios"... Perdon, creen, como los de MES y todos los curruptos, que SU fin justifica los medios. Engañar al votante. Chavales inexpertos y viejos y falsos beatos: quedasteis en evidencia.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

Si colcú encalce colque cosa apassionadament, com es de MES un diputat àn es congrés, ês mold bò de fé que quedi embembat pes cants de sirena y que cabí trabucant.

user Liberto Callejas | Hace más de 8 años

L'oferta de Podem és generosa, Què els hi hauria ofert Mes si la situació fos l'inversa? La confluència és bona si serveix per a canviar polítiques, si solament es tracta de canviar un diputat psoe per un de mes, no és útil. Els dirigents de Mes han de canviar el xip, hi ha una força, podem, que està encara en procés de creixement i desenvolupament, però està ben orientada per que respon als canvis del món d'avui. Mes ha d'entendre que les necessitats actuals no pasen per fer de xot passador del psoe ni per exercir de bons funcionaris. Són imprescindibles canvis radicals i per això fa falta cultura de canvi, voluntat política i estratègia d'aliances

user votaremos a ciudadanos o no votaremos | Hace más de 8 años

A podemos le votaron muchos decepcionados del pp y del psoe y que quieren que los partidos politicos se pongan las pilas. Queda claro que Podemos no se ha puesto la suyas. Y que no se han enterado de nada. Por cierto, que el nacionalismo es fascista. Al igual que el comunismo. Y han acabado siempre muy mal. Nadie quiere ese final en el pais. Solo los aspirantes a capataces de esclavos.

user Ya conocemos el futuro de Podemos | Hace más de 8 años

Les ira igual de bien que a MES. Desprecian la voluntad del votante, al que mienten. La gente les voto por desconocidos y por no confiar en los demas. Ahora ya se sabe lo que son y que se creen mas listos que sus votantes. Los votantes vieron que son lo mismo que sus otros coleguillas: la corrupcion requiere falta de dignidad y la falta de dignidad un nivel infimo en todo lo demas. SE ACABO.