user Francesca | Hace más de 7 años

I els alumnes amb necessitats especials estaran ben repartits per tots els centres sostinguts amb doblers les públics? I els batxillerats, que són un nivell educatiu no obligatori, continuaran concertats quan a la pública hi ha aules sense omplir i professors preparats per fer-los?

user Te nasos | Hace más de 7 años

Ningú diu que els professors de la concertada estan posats a dit, son fills de...o família de....,mentres que els de la publica passen unes oposicions.

user Arredecony | Hace más de 7 años

Imagin que aquesta mesura busca millorar la qualitat de s'atenció en es estudiants de ses illes no????? O es una promesa electoral en es professorat???

user En Pere de sa butza | Hace más de 7 años

Ja era ben hora que l'opinió pública conegues que els professors de secundària de concertada fan més hores de classe, les anomenades lectives. Fins que s'igualin no es podrà dir que cobren igual. o no?

user Jgb | Hace más de 7 años

Esa es una de las diferencias entre la concertada y la publica,luego se unen las ganas de vacaciones que tiene la publica y el adoctrinamiento catalanista y da como resultado en esta ccaa una educacion deficiente

user Kan | Hace más de 7 años

Hi ha un error a la notícia: els majors de 55 anys faran 18 hores de docència directa i substituiran la darrera per altres funcions.

user BAH! | Hace más de 7 años

Per aquí en hi ha de la concertada que aprofiten per fer-se propaganda parlant malament dels funcionaris. Molt poc pedagògic..

user un de la concertada | Hace más de 7 años

Són dos models diferents tant per la titularitat del centre, com pels treballadors i alumnes. Els que fem feina a la concertada sabem que ens toca fer més hores i cobrar menys a canvi d'estabilitat (per fer-ho curt), però quan les diferències s'eixamplen és normal que estiguem una mica disgustats. Econòmicament aquest nou govern ens tracta bastant millor que l'anterior, però no han complit la proposta de reduir-nos una hora lectiva.

user en Pere de sa butza | Hace más de 7 años

El Govern hauria de complir els compromisos adquirits. No pot ser signar un acord el mes de febrer i ja incomplir-lo el mes de juny. Això no és el que esperàvem d'aquest Govern. Per altra banda inclús complint l'Acord la diferència d'hores de pública i concertada continuaria.

user Li | Hace más de 7 años

Sempre ha estat així. A més obtenir plaça a la pública implica passar més filtres ( oposicions, llistes d'interins ordenades per puntuació -experiència, formació, altres mèrits-. Me pareix bé. Els resultats hi són, una mostra en són les notes de selectivitat. Els docents estan més especialitzats, tot i que hi ha bons i mals professionals pertot. Ah, i a les hores lectives cal afegir-hi moltes hores de preparació i correcció de material, proves, treballs, exàmens...