user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

AngelcaídoIdò no sé si deu ser sa meva incapacitat de comtprendre, sa calor o sa teva mania de dir una cosa i després sa contrària, però me queda es dubte de com penses garantir es resultats electorals si se vota a qui tu dius que s'ha de votar; m'ho expliques?

Angelcaído Angelcaído | Hace 10 meses

Heròdot d'HalicarnàsEs que resulta difícil entender una capacidad de entendimiento tan baja....lo atribuyo al CALOR. Por tanto se lo repetiré : SI NO DESEA que su VOTO beneficie a INDEPENDENTISTAS VOTE PP ...o VOX ( me había olvidado del que dicen es mi partido)

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

AngelcaídoAra anam! Veus com no era tan difícil de respondre, sa pregunta? Ara que, això de que afirmis, tan alegrement, que pots donar garantia d'uns resultats electorals me fa molta de por, però molta!

Angelcaído Angelcaído | Hace 10 meses

Heròdot d'HalicarnàsCréame NO le te tantas vueltas a su cabeza...VOTE PP o VOX y le garantizo que NO DEPENDERÁ de los INDEPENDENTISTAS....

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

AngelcaídoNo sé per què has de fer tantes voltes per acabar sempre igual, tirant sa pedra i amagant sa mà... Sa pregunta és sa mateixa des meu primer comentari: Vols dir que, per evitar dependre dets independentistes, és millor votar a PSOE o Sumar, perquè puguin formar govern ells dos, sense altres forces polítiques?

Angelcaído Angelcaído | Hace 10 meses

Heròdot d'HalicarnàsYo no sé lo puedo decir más claro… DÍGAME QUÉ QUIERE QUE DIGA y acabamos antes.😉

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

AngelcaídoBé, no respons; segueixes jugant a tirar sa pedra i amagar sa mà. Com sempre.

Angelcaído Angelcaído | Hace 10 meses

Heròdot d'HalicarnàsMi postura es CLARA como siempre... La SUYA ...NO. Vuelve a engañar de nuevo.... ( Y NO SE CANSA ) AL PSOE NO LE BASTAN los ESCAÑOS DE SUMAR y OTRA VEZ , a pesar de que USTED VUELVE A SILENCIARLO PACTARA DE NUEVO CINCO AÑOS DE FAVORES A BILDU Y DEMÁS INDEPENDENTISTAS.... Posibles PACTOS : PP y ayuda de VOX y NADA MAS. PSOE, y ayuda de : SUMAR y sus 15 PARTIDOS , BILDU, ESQUERRA y RESTO de TODOS LOS PARTIDOS INDEPENDENTISTAS Y CASI TODOS LOS NACIONALISTAS... Por tanto VOTAR SANCHISMO es eso....

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace 10 meses

Angelcaídojo sé, com esper que tu també sàpigues, que ses enquestes són una foto fixa des moment en què se fan i que no són garantia d'encertar es resultat (ets exemples aborronen). Jo no sé es futur, tu si? Però jo t'he fet una pregunta que no has respost; efectivament, ses enquestes diuen que, ara mateix, PSOE i Sumar no arriben a poder formar govern sense dependre d'altres, però també diuen que hi ha un 30% d'indecisos, ara mateix. Per això, en llegir es teu comentari i considerant que sempre te presentes com a neutral, m'ha vengut sa idea de si es teu comentari cridava a aquest volum d'indecisos a votar PSOE o Sumar per eliminar aquesta clara diferència entre ses dues opcions predominants que tu dius (I que omets però que entenc que te refereixes a PSOE-Sumar i PP-VOX), i que no depenguin dets independentistes per formar govern i que es govern se decideixi, directament, entre ses dues opcions predominants. És aquest és sentit des teu comentari inicial? Respondràs o deixaràs sa teva neutralitat en dubte?

Angelcaído Angelcaído | Hace 10 meses

NO AL PACTO CON INDEPENDENTISTAS.... ( Eso que el SANCHISMO y sus ciegos seguidores pretenden OCULTAR )