user Toni2 | Hace 10 meses

La conspiración que más mola es la de que el gobierno cuida de tí y vela por tu bien.

user CIUTADELLENC | Hace 10 meses

I resulta que ........................................................... es joves som es que més votam a Vox!!!!!!! Endavant Vox i Santiago Abascal!!!! Endavant Menorca, Balears i Espanya!!

Loly Garcia Loly Garcia | Hace 10 meses

dav29En los últimos 8 años, roban legalmente, pero pensé q tú siendo socialista, no estés enterado, lo q robaron por toda españa.

user Joan Pere | Hace 10 meses

mallorquinsubEls anys 60 i 70 eren anys d’oportunitats perquè hi havia un gran marge per creixer després de l’ autarquia franquista. Ara ja tot està molt copat i apart la globalització fa que les petites i mitjanes empreses no puguin competir amb les grans multinacionals. Lo graciós és veure com els petits i mitjans empresaris es dediquen a votar als que promouen l’oligopoli d’unes multinacional s que precaritzen el mercat laboral, paguen manco imposts i creen manco llocs de feina que els petits i mitjans empresaris. Crec que confons socialdemocràcia amb socialisme. El socialisme és de base marxista i els socialdemòcrates compaginen l’estat del benestar amb l’economia de mercat liberal.

Ricardo Ricardo | Hace 10 meses

mallorquinsubSi que te has quedado en el tiempo. Por que todo cambia. Tanto es así que Rajoy prometió bajar los impuestos si ganaba las elecciones, y lo primero que hizo fue subirlas. Su ministro de economía terminó en la cárcel y tuvo que pedir un rescate de 80.000 millones de euros y que nos costaría varias generaciones devolver. Pero allá cada uno con lo que cree y defiende. Es igual de respetable que cualquier otra opción política que esté en el marco constitucional.

user Joan Pere | Hace 10 meses

mallorquinsubAixò ho vol tothom, la diferència és el classisme d’alguns a l’hora de gestionar-ho.

user mallorquinsub | Hace 10 meses

Joan PereMira com estan els paisos socielistes que interveneixen sa economia i el pais mes liberal EEUU. Ni un sol pais socialista amb politiques socialistes han duit prosperitat a un poble. Tots sa meva familia, tios, padrins, els meus pares varen viure prosperitat, es varen poder comprar una casa, una finca, un llaut, dues feines i tenir una familia,etz si, i era es temps de en franco els anys 60 i 70. Ara el estat te confisca sa meitat amb impostos, per mantenir funcionaris, donar pagues etz. Si intentau intervenir el mercat de sa vivenda caura sa oferta i sira pitjor, com aixo doncs tot

user Joan Pere | Hace 10 meses

mallorquinsubÉs curiós que s’acusi a un govern de no fer res i a la vegada de massa intervencionista. Res és el que faran els neoliberals per la gent jove perquè segons ells el mercat (la vivenda inclosa) se regula totsol. Socialdemocràcia i justícia social o llibertinatge i més privilegis pels privilegiats.

Son Son | Hace 10 meses

Maria LópezVal mes no xerrar del que no se coneix, coneixes a Jorge Campos? Jo sí, desde petiteta

Ricardo Ricardo | Hace 10 meses

mallorquinsubEntonces vota PSOE