user Upucereto | Hace 10 meses

SmithJo puc parlar per experiència propia de tenir explotació animal que tota voltros segurament heu menjat i cos puc assegurar que ela que legislen NO EN TENEN NI IDEA ni de lea necessitats dels animals ni dels seus comportaments i necessitats. Si voleu mirar a una altra banda i protegir moixets assilvestrats votau lo mateix. No en teniu ni idea. Un caçador ESTIMA ELS SEUS CANS, al igual que UN HOME ESTIMA LA SEVA DONA. No tots ni molt manco tenen problemes psiquiàtrics i apallissen sigui als cans o a les dones. Heu perdut el nord, però o el retrobarem o el futur ni el me puc imaginar. Be si, en pegarse foc l,incendi serà majúscul, com també ara la prohibició de NO PODER LLAURAR , quan precisament és necessari fer.ho. Legislació feta per teòrics, realment incults de praxis.

user Smith | Hace 10 meses

UpuceretoComunista. Si no hubiese sido por Yolanda Díaz y sus ERTES, qué hubiese sucedido con muchas empresas y no te digo con muchas familias? Esta es la realidad. Otra cosa es que queráis seguir con el discurso ya cansino de comunismo. Llámalo protección a las familias españolas.

user Smith | Hace 10 meses

UpuceretoPero qué tenéis en contra de La Ley de Bienestar Animal? De verdad….no lo entiendo. Es necesario dar un paso en lo que a protección de los animales se refiere. No se puede seguir en la edad cavernícola.

user Upucereto | Hace 10 meses

A jo sincerament no me fa gens de gràcia que Més s,ajuntas amb SUMAR, ja que les idees de sumar son comunistes e irreals (20.000€ als joves, llei benestar animal, etc, etc) i pensava que MÉS tenia més seny, però veig que també viuen a un nigul.

user viejete | Hace 10 meses

EldelaoladecalorMe pareix horroros i de poca vergonya que un polític o simpatitzant del PP parli de cobrar i de corrupció. A veure si d'una vegada algún d'ells te un minim de conciencia i recorda la corrupció demostrada i comdemnada dins del PP i parlo de tot el estat espanyol. Tot els partits han tengut algún cas, pero es PP n'ha tengut una infinitat. Per favor, siau minimament honrats i no penseu que vos poden llevar el llideratge. Duis molta diferencia al segón i es dificil agafau-vos.

user viejete | Hace 10 meses

RotgetMe crida l'atenció qunant veig que parla de pluralisma quant le dreta espanyola no hi creu i demostrat está amb Catalunya, País Vasc, etc. També rocordo que l'aliat del PP defensa molt fort alló de Una, Grande y Libre.

user Biel | Hace 10 meses

Antonio BibiloniAhi ahi ahi Feijoo. Si tu dius que MES ha guanyat nomes un esco, deus estar parlant de Balears, no del total de Espanya. I a Balears l"hi ha tret mes vots. No siguis Feijoo i mal comentarista.

user Antonio Bibiloni | Hace 10 meses

Yo me supongo que se cuentan en las generales los votos totales nada que ver de las autonómicas pues miren VOX. .33 escaños y 3.033.744 ahora SUMAR 31 escaños y 3.014.006 votos porque dudais de mis palabras alguno y todo me ha casi faltado SON GENERALES no autonómicas vosotros os agarraos a cualquier estrategia para desprestigiar al comentarista

user Usuario registrado | Hace 10 meses

¿Però, Més no era un partit sobiranista?, ¿Qué fa integrat dins un "melting pot" comunistoide com Sumar?. ¿Encara no saben que les esquerres i les dretes dels paísos castellans no es diferencíen en res pel que fa a allò de la "unidad de destino en lo universal"?.

Som i Serem Som i Serem | Hace 10 meses

La propera coalició hauria de ser de partits independentistes d'Espanya, dretes i esquerres tots junts per la causa