memorion memorion | Hace 7 meses

En serio aquí hay algo no se entiende. Quien me lo explica???????????. porqué pacta con vox para suprimir el catalán, de la feria del libro, de sanidad y vete a saber que más.

user Anonimus | Hace 7 meses

LluísJo crec que u te molt clar, propaganda nacional-fascista espanyola

user baixamaner | Hace 7 meses

La senyora Prohens es fa petita quant va a Madrid. Alla no saben res del mallorqui o del menorqui o de l'eivissenc, aixó es de producció propia, pero una cosa es clara, el complexe que te la dreta amb l'idioma, una dreta acomplexada en el seu odi anticatalà (les Balears no son Catalunya) diuen, ja ja ja pues clar que no ho som, es de perogrullo, pero la seva llengua sí q es la mateixa i les quatre barres de la bandera que cada dia veiem pels carrers també ho son, per molt mal que els hi sapiga a tants, pero la historia no es pot borrar i som el que som, amb orgull i sense complexes.

user magdaleno | Hace 7 meses

em referia al catalá.la llengua que parlam a Mallorca.els pocs que quedam hehe.

user Lluís | Hace 7 meses

AlcalinoRespecte de na Margalida Prohens has escrit: "Esta señora es peor que la Armengol." Per què creus que na Prohens ès pitjor? ¿Perque parla més bé es mallorquí i més malament es castellà? 🤣🤣🤣

user Lluís | Hace 7 meses

PedroNo diguis mentides: tu odiaves es català en temps d'en Franco tant com ara. No has canviat gens! 🙂

user Lluís | Hace 7 meses

ItnaSEs PP de Balears no ès "la derechita cobarde", ès sa dreta mallorquina, menorquina i pitiüsa que voten moltes famílies que han mantengut sa llengua pròpia durant vuit segles fins avui. No són sa dreta castellanitzadora de Vox! Ses Illes Balears no són Catalunya, però tampoc no són Castella.

user Lluís | Hace 7 meses

AngelcaídoEs mallorquins parlam en plata, parlam clar i llampant, parlam com un llibre obert, i en parlar de mi no ric, i ja en parlarem, i no en parlem pus... Mira si parlam! 🤓 Es mallorquins catòlics diuen "pregau per nosaltres pecadors". Sí, "nosaltres"! 🤣 Sa primera condició per protegir ses modalitats ès cultivar sa llengua parlada i escrita i combatre sa castellanització. Encara no ho tens clar? 😎 Es votants des PP saben de sobra quina política lingüística farà es partit (sa d'en Cañellas) i quina no volen repetir (sa d'en Bauzà). 🤣

user Lluís | Hace 7 meses

Ahora sí, ahora no.Si vols preservar sa nostra llengua i combatre es castellanisme neofranquista de Vox, no has de caure en sa falsa polèmica sobre sa denominació acadèmica i oficial de sa llengua: es de Vox volen llançar es mallorquí contra es català per justificar sa marginació de sa llengua nostra i afavorir sa castellanització. Hem de fomentar i usar sa nostra llengua arreu, de paraula i per escrit, sense caure en es joc des qui la voldrien fer desaparèixer.

user Lluís | Hace 7 meses

Guiem BassaNo hi haurà referèndum espanyolista contra sa denominació acadèmica de sa llengua catalana, pròpia de ses Illes Balears. Es referèndums se fan sobre qüestions polítiques, no acadèmiques.