user Vicent | Hace 4 meses

En Es Viver YA EXISTÍA Y EXISTE una calle a nombre de la sindicalista Margarida Roig. Por lo tanto, sería un acierto que le devuelvan el nombre a la calle Montblanc.

Lucifer Lucifer | Hace 5 meses

Buenos días, se escribe mucho de una ilustre señora Margalida Roig ‘Llogat. Verdad, antes de leer este articulo no conocí su nombre. Puede alguien de los lectores por favor informarme cuales son los meritos excepcionales que justifican honrar a esta señora. ¿ Es algo parecido como los del Dr. Fleming, que tambien tiene una Avenida ?

Fermocar Fermocar | Hace 6 meses

"La jornada del 13 de septiembre de 1936 ha sido la más negra de la isla de Ibiza en varios siglos. Ese día fueron asesinados unos cien ibicencos en el Castillo por anarquistas incontrolados llegados de la Península. Horas antes, otros cuarenta murieron víctimas del bombardeo realizado por tres aviones franquistas que destruyeron numerosos edificios de la Marina y Dalt Vila". En la Catedral están solo los nombres de los "caidos por dios y por la patria". Cosas que pasan cuando la Historia la escribrn los vencedores.

user Miquel | Hace 6 meses

Pasen y vean, estos son los turbo fachas!!

user Un pagès | Hace 6 meses

@Ludwig Van Lletugues. Lo que sempre s'ha contat es tema des republicans, com tu dius, lo que no es sap es qui es sa gent que han tret des cementeris fa poc i no estan identificats. Tant sa vida d'uns com des altres era igual de valuosa i no s'hauria d'haver malgastat. Tant dolents van ser es primer com es segons. Com tu dius sa memori popular pot treure molt des fets des castell, però no tant des que han trobat as cementeris no fa tant. Això és lo que demostra que sempre hi ha una part que domina i intenta esborrar s'altre. Lo únic que ens pot atracar as fets reals és es coneixement, no hi ha un costat bo ni un dolent. És més no hi haria d'haver ni costat. En aquestos casos tots hi perdem.

user Un pagès | Hace 6 meses

@Ludwig Van Lletugues. Justament, lo que havia escoltat sempre feia referència as tema des republicans que comentes. Per sort, que jo sàpiga ningú familia meua va tenir relació, ni es va veure implicat en cap des casos. Per aquesta raó a lo millor no estic de tot ben informat. Dit això, sent lo que he sentit, entenc que aquestos casos no han set "esborrats". Jo coneixia es fets i ho he sentit a contar més d'una vegada. Lo que si que no he sentit a parlar es sobre ses foses que s'han estat excavant a cementeris i d'on han sortit cossos que en principi no es sap de qui són. Igual que es tema des castell es una cosa que ha passat, i com per tot as dos costats. Per mol que es vuigui contar que es republicans van fer coses dolentes ( que clarament van fer ) i ha altres fets que no s

user Pepet | Hace 6 meses

Quina decepció amb l'alcalde, el Sr. Vicente Roig !!!. Que VOX proposi això és normal coneguent la seua ideología pero que en Vicent li doni suport si que és una cosa que no puc entendre !!! ... Ja es veu que al final serà un titella a les ordres de VOX.

user Ludwig Van Lletugues | Hace 6 meses

Un pagèsIdo has sentit dir malament, a sa Guerra Civil, a Eivissa, es meset que es republicans hi van ser en van fer un bon grapat de morts, només cal vora sa matança indiscriminada de inocents que hi va haver a n’es Castell. Aquestos morts s’ esquerra, de forma injustificada i moralment reprobable els ha laminat de sa història, els ha esborrat, encanvi s’ha esforçat per estirar i magnificar un relat d’opresió més enllà del que va ser, s’havia de construir una nova història. Pot ser el que s’hauria de revisar es si algunes de les persones a les quals s’els hi ha possat nom de carrer van tenir res a vora amb donar noms i cognoms d’alguns dels afusellats a n’es Castell. Sa memòria popular encara en podria treure molt d’aquells fets ja llunyans.

Fermocar Fermocar | Hace 6 meses

Hay noticias de esta gente de VOX sobre el problema de el acceso al alquiler para TODO EL AÑO en lugar de esos que anuncian solo para TEMPORADA DE INVIERNO? Se sabe si han propuesto algo para hacer esequibles a los salarios actuales, los alquileres? Qué se sabe de sus propuestas en favor de la clase trabajadoray de los pensionistas?

IBZ79 IBZ79 | Hace 6 meses

ManaleoAburres.