user tranqui | Hace más de 13 años

Antes ExC era una coalición aunque con forma de partido. Ahora no, es un partido como los demás, aunque su mayoría tenga doble militancia (EU y ExC). Insisto, ¿es legal? ¿Es legal que EU se quede con las subvenciones que ha conseguido en coalición con indepentidentes y otros dos partidos? No soy técnico en ésto, pero no parece muy ético. Me voy a hacer del PP, del Psoe y de ExC y de todo el que salga, así no perderé nunca las elecciones.

user guilhem | Hace más de 13 años

Benvolguts tranquis i demés, S'ha d'acceptar la doble militància des d'el moment en què ExC ha estat fins ara un partit de partits i els militants d'ENE i ERC han fet doble militància durant anys. A tots els xerraires que tant abundosos sou a la xarxa, us recoman canalitzar les vostres energies a una formació en concret, i potser veureu que és molt fàcil criticar, i encara més fàcil no votar, però si no anau a votar hi haurà uns altres que s'aprofitaran de la vostra absència. I als que parlen de la meteòrica progressió : hem estat moltes més persones a aquesta assemblea d'ExC que a qualsevol assemblea de tota la història d'ERC o d'ENE. Preniu nota. Garí, Marlasca i demés : una llàstima que hagin fogit, això sí, sense deixar el seu càrrec de confiança, però mai pots deixar content a tothom. Els que van apuntar-se a ExC perquè era el partit de moda, ja s'han anat. Sempre acaba destriant-se el gra de la palla. Als que queden, i als nouvinguts, força i ànims. Visca ExC, ara més que mai.

user yonoytu | Hace más de 13 años

La salida de ENE y ERC vale, pero tambien la de gente valiosa como Garí, Marlasca y toda la gente con verdadera conviccion ecologista.

user tranqui | Hace más de 13 años

Si EU no se disuelve debe ser el primer partido que acepta la doble militancia ¿o me equivoco? ¿Se puede ser del PP y del PSOE a la vez? ¿Eso es legal? Teniendo en cuenta que los partidos políticos reciben subvenciones del Estado...creo dos partidos y multiplico por dos los ingresos por subvenciones.

user Arenita | Hace más de 13 años

Y le profesor de física qué hará, se meterá en el PSOE o se irá con Eduard Clavell o con Ramón Mayol????

user asterion | Hace más de 13 años

Està clar, no? No més Ex la cadira!!!! Totalment d'acord amb na Maria, Rubio i Ferrer de lo pitjoret.

user vmari | Hace más de 13 años

Molt bé! Els càrrecs, EU i els seus satèl·lits. En això han deixat ExC aquesta gent. És el que volien des del principi i ara ja ho tenen: una trista i submisa agrupació política que ha perdut el recolzament de la gent que la va votar i la credibilitat dels seus integrants. Com queda de lluny l'any 2007! El PSOE estarà content: ExC ja només són els bons al·lotets. Però molt poquets.

user Maria | Hace más de 13 años

Menudos personajes, por cierto ¿qué se ha hecho del señor Pizarro?? aquí sobran unos cuantos entre ellos los dos concejales de Vila los señores Rubio y Vicente Ferrer, de lo peorcito como politicos, si con estos candidatos aspiran a algo lo tienen claro, yo lo he dicho si en las listas de ExC iban estos señores no pienso votarles

user patricio | Hace más de 13 años

Que les quiten lo bailao , cuando acabe la legislatura cada uno va salir del cargo con piso y coche nuevo . Y eso para que digan los intoxicadores que no hacen nada .

user jordi | Hace más de 13 años

Sí senyor, sa gent moderada i amb seny s'ha acabat imposant a ExC. Ara sou 50. Fa dos anys éreu 150 I fa 4 anys, al principi, 250. Un progrés meteòric, no es pot negar!!