user @l de Són Esparech | Hace más de 7 años

Això que vostè demostra tenir es diu paranoia contra es catalans. Veu bubotes catalanes pertot.

user Llorens | Hace más de 7 años

Es pp está politicament mort, ni heu votaràn es catalanistas ni molt menos es altres

user Perico | Hace más de 7 años

Con estos sumisos al catalanismo, menudo panorama nos espera.

user No megustan los profesores que hacen politica | Hace más de 7 años

Y que?La educación no admitiera nada nuevo 40 años más ,si no Viva la huelga y sacar las camisetillas verdes.

user Au | Hace más de 7 años

No vull que governi el PP, però encara manco que aquest país estigui xapat socialment per una disputa miserable sobre la identitat lingüística, promoguda per cafres, desenfeinats i mala gent. Mallorquí i català son dues maneres de dir una mateixa cosa, cada una amb matisos però essencialment lo mateix.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

@que nivel Maribel, Ses técniques de manipulació social qu'empleau es catalanistes cada vegada son més sutils. No se tracta de discutí si sa terra ês redona ò plana. Se tracta de si à Ses Baleás volem qu'es catalanisme domini sa nostra manera de viure y sa nostra sociedad ò no. Per voltros, es catalanistes, es catalá domés ês una eyna de control social.

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

À dedins d'un continu llingüístich com es de ses llengos romániques, lo que marca sa diferenci entre una llengo y un'altre ês que s'ortografía s'adapti à sa fonética. Y no à s'enrevés. Xerram de continu llingüístich perque sa cadena d'intercompressibilidad entre es locutós no se romp en tot es domini. Per axò lo que fá que diguem qu'una llengo sigui español, catalá, português, gallech, italiá ò baleá ês que sa seva ortografía representi sa fonética de sa forma més fidedigna possible. Lo que feys es catalanistes es suplantá sa llengo baleá an so catalá obligant à aplicá s'ortografía catalana à sa llengo baleá. Es lo matex que si sa constitució española digués qu'es catalá ês un dialecto des castellá y obligás à escriure es catalá empleant s'ortografía des castellá. Es resultat sería qu'es catalá acabaría desaperesquent.

user que nivel Maribel !!!!! | Hace más de 7 años

tema estrella de la convenció del 2017: la llengua pròpia de les Illes: català o balear?? Devers el 2025 està previst debatre: la Terra: redona o plana?? ... I així tot

user flip | Hace más de 7 años

Qui te dos dits de front no mescla ous en caragols, Balea no existeix, com a molt, Mallorqui, Menorqui, eivicenc i formenterenc.

user @En Tomeu de Són Sparech | Hace más de 7 años

Per molt que vostè es boti la norma a l'hora d'escriure, no ho fa en un idioma distint d'aquest que escric jo ara. I ja en pot fer, de potadetes.