user Jaime carles meaurio | Hace más de 6 años

PP ciudadanos juntos gana eleciones domingo 21 mayo

user Jaime carles meaurio | Hace más de 6 años

PP ciudadanos juntos gana eleciones

user Pepita Grilla | Hace más de 7 años

Dediquese a su farmacia con privilegiada situación. Bórrese de la política por el bien de la ciudadanía. Y váyase a comer lis viernes con los rotarios de su cuerda. Bauzá, has ninguneado "tu" partido y gobernado con mediocridad. Lo de ""senador"" sin más comentarios. Adiós "arquitecto" de nada.

user @Margalida Pons | Hace más de 7 años

Tiene. Usted no conoce todo lo que tiene el castellano. Que de léxico, gramática y modismos, los hay y mcuchos. Variedad, no le tiene que envidiar el castellano al catalán i nuestros hijos tienen abuelos con castellanos muy distintos, que ancha es Castilla y mucho a són los quilómetros por los que se extendió. Por qué Ciudadanos no lo reivindica? Y yo no hago intentos ni usted tiene autoridad para valorármelos.

user Margalida Pons | Hace más de 7 años

Quan aquest castellà tengui lèxic, gramàtica i expressions pròpies, usades inclús en es registre formal, com per exemple es literari, llavors xerram. Bon intent, millor sort es pròxim pic.

user @Margalida Pons | Hace más de 7 años

Quiero el castellano de mi agüelo en el colegio, no ese encotillado que le enseñan a mi hijo. Por qué Ciudadanos no lo defiende?

user Margalida Pons | Hace más de 7 años

En Balears s'únic partit que defensa ses modalitats de sa nostra terra, sa d'es nostros padrins, és Ciutadans. Era d'esperar d'un partit que aglutina tant es vot de metropolità més cosmopolita, i es de sa part forana més regionalista, sent aquest darrer es majoritari, sortirà es candidat més nacionalista. S'imposició des català estàndar està fent que es fills des castellanoparlants mai aprenguin mallorquí bé, i són discriminats per això, i inclús es que tenen família mallorquina ja estan xerrant amb unes paraules i expressions barcelonínes que fan por. No vos deixeu enganar; voler defensar sa llengua des nostros padrins, que s'aprengui a ses escoles, que s'usi en es dia a dia, entre altres coses no és esser un pancastellanista, gonellista, fatxa ni res que vos puguin dir 4 mamons independentistes/nacionalistes, molts des quals són funcionaris han vengut a fer feina aquí des de Catalunya o es seus descendents.

user P. | Hace más de 7 años

Una de les primeres coses que ha de fer en biel xampany és reestructurar la plantilla d'oPPinadors a sou(bre). Està més que demostrat que ja ni serveixen per intoxicar els fòrums d'opinió dels diaris. A més, encara se'n trobarà alguns que estant en nòmina argumenten a favor de siudadanos.

user Sudadano | Hace más de 7 años

Si és ver que es passen a sudadanos, riurem. Avui vespre hem fet una festa. Esperàvem una dona rossa tenyida que fa renous de grill i un engominat estirat coa baixa. Deien que venien amb n'alucinado, el de Són Esparech i n'Angelcaído. Cara al sol els hem esperat també dematinada.

user Yo | Hace más de 7 años

Otro catalanista... Me bajo de este pp y me voy a Ciudadanos. By