user pedro torres amengual | Hace más de 7 años

Haber si toma nota Es Govern Balear, aquí en las Islas no llegaría ni por asomo al 4% que quisieran la independencia. Políticos de las Islas haber si os enteráis!!!!

user Incrédulo | Hace más de 7 años

Opino que a un 44,3% de los catalanes les han lavado el cerebro, España unida , hasta la isla de Perjil forma parte del reino de España, no a la independencia de ninguna comunidad española!!!! Unidos e iguales para siempre!!!!

user Aquí no diuen això | Hace más de 7 años

http://dbalears.cat/politica/2017/03/30/300194/exit-participatiu-aprovacio-del-referendum-amb.html

user @En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

Hola Tomêù ma cöstàt mol eprënde es bâléà y are büi sebre si mó velorerán. ¿Evon püc ená?

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

@Josep Miquel, Sa llengo baleá ês una llengo qu'encare no té una gramática totalment fitsada. D'axò vos aprofitau es catalanistes per imposá es catalá y catalanisá à sa gent d'aquestes isles. Y lo dit, tú amb absolut estás xerrant de democraci. Tú de lo que xerres ês de sa manipulació de ses masses socials, que té molt més que veure an so totalitarisme y es nacionalisme que an sa democraci.

user Tomeu | Hace más de 7 años

Ido ARA q ens deixin votar.Si diuen q sortira q no;no se quina por te en rajoy

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

Fa falta esser molt curt per no veure que li dic a algú "vagi a un bon profesional...." clar que si sa pastilleta no li ha fet efecte vist que he omes el signe d'interrogació li pot haver costat una mica mes. Ara no entendreu i atribuir-ho d'aquesta manera......... Crec que ja no te remei ni una

user Josep Miquel | Hace más de 7 años

Esparech bullit es una contesta a "al menos" que es que que proposa el vot public. Sap llegir en catlà, el nostre idioma? Es evident que no perque en que es cert que he oblidat el signe d'interrogació, per un pàrvul veu que es la contesta a quatre comentaris mes abaix. Suposo que vosté just sap llegir amb el invent del Bàlêá, que pert cert cada vegada vosté escriu de forma diferenta, i que es el Sacrosantissim Deu de la Llengüa vertadera. El problea es que ni una sola instutució académica de tot el mon avala l'invent. O es que algún filóleg ho avala aquest nyarro d'escriure tal i com es parla i que els entesos, i suposo que vosté deu esser un dels Sums Sacerdots d'aquesta merda inventada, a mes escriven el mateix de forma diferenta i no per una errada sino amb canvi de lletes, canvis i/o omisions d'accents, on el el circunflex que ha escrit mil vegades damunt la "e"? Au prengui una tila i calli. Lliçons de democracia de qui no ho es ni una

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 7 años

@Josep Miquel, Lo que tú proposes, no ês que sigui dictatorial, ês moltíssim pitjó, ês totalitari. Lo que tú fás ês no domês justifica es botersê ses lleys, sino que ademés t'estás vanagloriant de que sa gent s'else boti. No heyá rês més totalitari que lo que tú proposes, ni es tò an so qu'heu proposes.

user Marianito el corto | Hace más de 7 años

Si esto fuera cierto, Marianito ya habría autorizado el reférendum