user @Na Francina | Hace más de 7 años

Ara resultarà que el psoE és un club d'angelets. I consti que això de MÉS no és presentador ni a la soll del rei porc.

user Na Francina | Hace más de 7 años

Ha fet molt bé Francina Armengol de tallar rapidamente la xarxa clientelar que s'estava organitzant entorn de MÈS , però cal observar les compres de determinades àrees dels ajuntaments que s'aprofiten aquest entorn. a xarxa clientelar es dóna també en petites compres en comerços d'amics, familiars i adherits del seu entorn , i això no el para oficines de transparències sinó amb tribunals. Na Francina ha dit PROU!!!!!

user Maria | Hace más de 7 años

jpluma, tens tota la raó. Jo també he conegut personatges d'aquests i tela marinera. MÉS ha estat una amalgama de partits amb l'únic objectiu de tocar cadira i viure de les ajudes i si et fitxes es pot dir que mai no han fet feina a l'empresa privada, sempre associacions o històries varies. Estava clar que es repartirien els panets, tot pels doblers i la figurera. Amb això, no vull dir que siguin pitjors que els altres, però clar, anaven de tant honrats i transparents, però són iguals que la "casta" però alguns amb camisetes perquè van de senzills.

user YO | Hace más de 7 años

Con la historia de la corruptela del fraccionario contratista, se nos olvida ver en que historias completamente innecesarias se están gastando los del Pacte el dinero público. En chorradas, encuestas etc absolutamente prescindibles y solo para dar dinero a los amiguetes.

user Fumfum | Hace más de 7 años

Nada de nada a los juzgados por apaños del dinero publico seguro que ningún partido lo manda a fiscalía

user Aves de rapiña | Hace más de 7 años

Menudas aves de rapiña estos de MES...entre ellos mismos! Biel quieres dimitir ya, por favor!

user Qcaras | Hace más de 7 años

Manda huevos diría Trillo, habría que pedir la dimisión del asalta fincas y ahora piden más pesebre. Tela marinera o qué cara más dura!

user jpluma | Hace más de 7 años

Aquests de MES, són uns impresentables o beneits.o sigui, la lien d'una manera impressionant i encara demanes MES COMPETÈNCIES, mare de deu quina guarda..... Jo les conec un poc i vos puc dir són VAGOS,casi tots mestres d'escola,o sigui 5 hores de feina i 3 messos de vacances, no van de feina. No tenen gent que sapi gestionar, NO EN SABEN i lo MES cruel no en volen aprende. i sempre estàn ofessos per una cosa o por l'laltre, no aguanten cap pacte per els pobles Quan s'han posssat la camiseta verda ja han acabat les feines. Francina, no acceptis MES xatatges d'quest personal, a ca una puta sa bicicleta...... Si has de convocar eleccions se convoquen i ja està,se perden, ido ens anem a l'oposició i no passa res,,,,,,

user inmigrante | Hace más de 7 años

Los menorquines nos han dado una lección de honradez saliendo del Govern. La corrupción está en Més per Mallorca, y nos hemos cargado a la consellera de Menorca... pero Barceló ha quedado retratado i Francina también!

user balearico 1 | Hace más de 7 años

cuanto mas dinero entre en la isla mas peleas por el pastel. esto nunca acabara.que triste.