user uro | Hace más de 6 años

Esta fransineta nos dura a la ruina gasta y gasta sin miramientos si el dinero fuera suyo seguro que no gastaria un € dios quiera que no dure poco por que esto es una ruina

user marbosch | Hace más de 6 años

A molts comentaris llegesc "Baleares es la comunidad..."; comença a ser hora que diguem la veritat: "Balears és la colònia més expoliada". I sinó, mirau la definició que dóna la ONU sobre "colònia" o simplement que demanin a Gibraltar, que sempre s'omplen la boca anomenant-la "colonia" si pateix l'expoli que tenim per aquí.

user crear independentismo | Hace más de 6 años

Madrid es el mas grande generador de independentismo de europa

user YO ESTOY HARTO | Hace más de 6 años

INDEPENDENCIA DEL REINO DE MALLORCA YA

user Pere V | Hace más de 6 años

El problema és un dèficit de més de 3000 milions d'euros anuals amb impostos que se'n van a Madrid i no tornen.....

user miquel | Hace más de 6 años

A ver si de una vez recortan en segun que gastos.

user joanpatata | Hace más de 6 años

Yo tengo el ejercito, la armada, y la G.C., esto de que os debo dinero, es mentira, y si no lo es, lo será, pero vosotros id pagando que me enfado.

user Smith | Hace más de 6 años

Se nota la mano catalana, gastar, gastar y gastar...

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

S'angel trabucat parla de deutes, pero primer lo que retenen resulta que es un benefici precisament perque aquí s'ha recptat mes que lo gastat, segon que la deuta la te Madrid amb noltros, son molts de milions que tenen signat que ens daran i no ho fan, tercer que resulta que alguns trabucats parlen de deutes i resulta que lo que vol Montoro cobrar es lo deixat pel Fon autonómic que, oh miracle del senyor, es nuterir de lo que ens treven a nosaltres i atot, sencillament es un fons de liquidessa que si que s'ha de tornar, pero lo prioritari no es tornar a Madrid lo que ha deixat per cuadrar els seus nombres davan Europa, que ja ha multat al Pais, es a dir a tots, un merdé de vegades, lo prioritari es que si un Ajuntament, un Consell o una CA te benefici, bona part del benefici dintre lo pressupostat ha d'esser per invertir en favor dels ciutadans.

user Josep Miquel | Hace más de 6 años

Anim seguiu votant a partits que consentes aquest expoli. Ahir he lletgit que al Congrñes de El Pi hi eren un senador del PNV i una diputada de Coalició Canaria, imagin que hi degué haver el comentari de com el govern es baixa els calçons i entrega una millonada a aquests dos partits, que no fan altre cosa que defensar als seus ciutadans, senzillament perque no poden rebre ordres de fora de la seva terra. I noltros fent de beneit any rera any. Mes aliantse amb partits espanyolistes com es Podemos i El Pí que es molt petit i molt recent com a Partit. Ido va deixau-vos robar pero després al manco teniu la decencia de callar votants de Partits que reben les ortdres de Madrid.