user menorqui | Hace más de 13 años

Cesc et podries anar a sa teva estima Catalunya. Ja se que aki a ses balears hi ha molts de "infidels" que hi ha que reconvertir. Feis una feina excelent. A sescola, a ses institucions, a es llibres d'historia. No pasis pena, d'aqui 20 anys ja no haura cap llengo Balea i serem un preciosa colonia des Catalans, tindrem mentalitats nazionalistes, "parlarem com els catalans" i anirem pregonant que espanya mos roba.... MAI MOS FAREUUU!!!! Menorqui Balear i com no Espanyol""""

user menorqui | Hace más de 13 años

A tots es que esteis cansats que vos diguin com teniu que rallar. Que sa vostra manera rallar i sa des vostros avis no es sa "correcta", que esta plena de "barbarismes". Vos convit que vos fagueu des grup de facebook Noltros http://www.noltros.com/ Mai mos faram catalans. Som balears i rallam es Baleà!!! P.d. Per tots es meus ex profes de catala que mos dean que esta mal dit "pues" que lo correcta es dir "doncs", jo los dic. Anauvos a Catalunya!!!.

user menorqui | Hace más de 13 años

Panda de xupocteros de subvencions. Venen sa nostra llengo pues cuatra subvencions des catanazis de ERC i es subnormals des bloc. Aquest mos volem estandaritzar. Prest ja tindrem es castellers a sas balears. Catalunya i catala diuen.... ASO ES BALEARS!!!! Si tant vos agrada Catalunya os podeu anar a viure allaa!! Som Balears no Catalans. Aqui rallam ni parlam!!!! Esquirols!! Venuts per cuatra doblers!!!

user Sensat | Hace más de 13 años

Sr. Bauzà, Presidente del PP balear: es tal el rechazo que genera entre la sociedad balear y es tal la chulería que desprendre cuando habla, que no me extraña que el PP haga los ridículos que hace en Baleares. Suerte tenemos que haya instituciones como la OCB que, entre otras cosas, defiende NUESTRA CULTURA Y NUESTRA LENGUA: EL CATALÀN. Y si ahora hay alguien que pregunta que porqué digo todo esto y escribo en castellano, muy sencillo: que se enteren los españolitos que, pobrecitos, no entienden nuestra lengua. Moltes gràcies OCB!!!

user Menorquin | Hace más de 13 años

Que par de narices tienes "Nazario" y ya que estamos en ello porqué no te metes tu en un contenedor ? . Visto lo visto el más adecuado para tí seria de los que se usan para depositar la basura...JiJiJi

user de Cult a Care | Hace más de 13 años

Estimat o estimada Care ,perqué no vás i dediques un novenari a la Santa ??? . A lo millor tens sort i replegues un poquet de la cultura que tanta falta et fa !!!

user Nazario | Hace más de 13 años

Tots aquets dins un contenidor, a dins es barco i cap a ctalunya, ja que tant els hi agrada. Fora d'aqui!!! traidors!!!!

user cesc | Hace más de 13 años

Gràcies a aquestes persones,el cor de s'ha nostra cultura encara batega.espanya fa anys que ens voldria homogeneitzar imposant sa seua llengua, i que sa nostra nomès la fesim servir a casa fins a desapareixer.Evitar-ho és a ses nostres mans.Gràcies OCB.I a tots els que estimen sa nostra terra i sa nostra cultura.

user Eivissenc emprenyat | Hace más de 13 años

L'OCB no se si sap que l'Institut d'Estudis Eivissencs que fa la seua funció a Eivissa convida a la inaguració del seu curs de cultura eivissenca a la possible candidata a la alcaldia d'Eivissa pel Partit Popular. Als pocs dies de que Bauzà anuncies el seu discurs de suprimir la llei de normalització lingüistica. Com a eivissenc em fa vergonya aquests i altres fets del IEE que disten molt de les adients actuacions i comportaments de l'OBC.

user cesc | Hace más de 13 años

Les persones que reivindiquem la recuperació pacífica de la sobirania sovint sóm qualificades d'utòpiques.Tammateix,penso que la veritable utopia és creure que espanya pot arribar a canviar.(Santiago Cucurella)historiador