user jaume | Hace más de 13 años

en bauza creu que tots els del pp son peninsular, i se equivoca, i molt, la nostra llengua es inegociable, a cedid a les pretensions del radicals que no san volgut integrar a sa nostra terra, i molts de mallorquins no el podran votar, per el fet que vol acabar amb sa nostra llengo. Aixo es un error imperdonable.

user ANGEL HERMIDA | Hace más de 13 años

De acuerdo con CIU balear. Sería muy interesante un CIU en Baleares, concretamente un 3% de interés.

user CIU Balear | Hace más de 13 años

Totalment d'acord amb els qui proposen de fer un CIU a la Balear. PErquè ni PP ni PSOE han sabut manejar-se a Madrid per treure lo millor per a ses Illes Balears. A Menorca, tenim Unió Menorquina, però no crec que arribi a ser res més de lo que és. S'hauria de crear CIU Balears per ser així un partit d'ambil regional on estirés PELS INTERESSOS de ses nostres illes, i a on tots els que volen la refundació d'UM i molts regioanlsites del PP, es sumessin al carro. Amb un projecte aixi, jo que sóc menorquí i votant del PP, sumaria esforços per aconseguir-ho.

user el jabato | Hace más de 13 años

Es mejor que tipejos catalanistas como este estén fuera aqui no somos catalanes y el hacer un partido regionalista me parece bién pero está montado por un catalanista que se puede esperar?

user Josep | Hace más de 13 años

Otro que se monta su chiringuito ¿Es que no hay manera de soltar el chollo de la poltrona política?

user baby | Hace más de 13 años

Estos piensan que la politica es de por vida. No señores, es por 4 años. Sr Font ...vete ya.

user Mallurqui | Hace más de 13 años

Font si montas un partid tendras es mau vot y de molta gent que Votave UNIO MANGONEO y molta gen des PPrasputin y PENSAU.

user cesc | Hace más de 13 años

el PP és un partit ultranacionalista, no és cap insult, és una definició. I, en aquest cas, força ajustada a l'ideari del PP. Tota la seva praxi política, d'ençà de la seva fundació, ha estat una praxi ultranacionalista espanyola, catalanofòbica i enemiga visceral dels drets nacionals dels Països Catalans i de la seva llengua. Jo,no necessito desqualificar el PP perquè ja ho fa la seva pròpia història. O no és cert que va ser fundat per Manuel Fraga Iribarne, un líder franquista que signava sentències de mort i que, en justícia, hauria d'haver estat assegut davant d'un Tribunal Penal Internacional? Hi ha paternitats que produeixen vergonya aliena, i la del PP és una d'elles.Tanmateix, si tan convençuts estan que el bilingüisme és una riquesa, per què el tenen prohibit al Congrés i al Senat espanyols? Jo no sóc "fill d'Espanya". El meu país només té un nom, i aquest nom és Països Catalans.

user uemita | Hace más de 13 años

Ja és hora de que es faci una CIU balear, per el bé de tots els que vivim aquí i estimam les Illes. La llàstima és que per les eleccions del 2011 ja és massa tard, però esper que UM i en Jaume Font es reuneixin i facin feina de cara a les del 2015, per tirar endavant un projecte ambiciós que pot rompre amb l'hegemonia dels partits de Madrid. Un projecte que s'allunyés dels fantasmes de la corrupció del passat però que continui representant allò que mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterencs sentim. Una CIU a la balear pot tenir perfectament una representació d'entre 6 i 8 diputats al parlament i tenir força per plantar cara a Madrid. Per tant, encoratjaria des d'aquí a uemitas i a amics d'en Font a plantejar això als vostres entorns, segur que es pot arribar a un acord per tirar això endavant. PD: El senyor Ginard, també tendria que deixar de banda les seves diferències del passat i sumar a aquest projecte ja que és una persona que pot tenir molta importància a la zona sud-est de Mallorca. Oblidau el tema de les cadires i pensau amb el que vol el poble, estic segur que una bona part estaria d'acord amb aquest projecte.

user Juan | Hace más de 13 años

Te deseo lo mejor, Jaume y me consta que lo has echo muy bien. Has demostrado que no estas afarrat a sa cadira