user Arruuuuuix | Hace más de 13 años

Gilhem: LLEGEIX-TE els comentaris i veuràs com no et val la pena suar la camisa, ni posar-te tan solemne parlant de democracia, educació i els eivissencs. ExC ha decepcionat profundament als eivissencs i ha demostrat la seva mediocritat, inoperància i falta de pudor a l'hora d'aferrar-se a la CADIRA.bona nit.

user guilhem | Hace más de 13 años

En qui creus tu, Mariano ? En Xicu Tarrès, que vota avui PTE i demà se'n desdiu, entrant a l'història dels disbarats, i encara diu ¡ que no s'havia llegit el que votava ! ??? En ERC, que s'ha passat la legislatura intrigant contra ExC i ara es traga l'orgull i la dignitat volent pactar el que sigui i amb qui sigui, per un trosset del pastís que mai guanyarien per vots ?

user Mariano_ | Hace más de 13 años

Es tan patètic que encara avui sorti gent que diu que Eivissa per la Cadira és fidel a les seues bases i al seu programa... és insultant que algú pensi que això s'ho pot creure algú.

user guilhem | Hace más de 13 años

Pagès, els impulsors del macroport no són precisament d'ExC, i lo del PTI demostra què ben informat estàs. Arruix, exemple de demòcrata i d'educació, no confonguis els teus desitjos amb la realitat. Els únics que ens diran, a nosaltres o a vosaltres, qui és el mort, són els eivissencs amb un paperet a la mà.

user pagès radikal | Hace más de 13 años

Ah si? Les bases d'ExC han decidit fer un macroport, una autopista a Santa Eulària, un no-PTI, destrossar Dalt Vila.... Vols que continuï?

user Arruuuix | Hace más de 13 años

Las condiciones de ExC......... Però qué s'han cregut aquests???. ExC:Estau morts.......acceptau-ho, anau cap a ca vostra i fora de la vida pública pel bé d'Eivissa. Arruuuuix!!!!!! Largo!!!! Rauss!!!! Foraaaa!!!!

user guilhem | Hace más de 13 años

Pagès, no estàs ben informat. ExC és l'únic partit que fa ratificar qualsevol decisió important (candidats, pactes, programa) per les seves bases. A alguns els asusta la democràcia. A nosaltres no. Els que només pensen en la quota que volen per vendre el seu vot i després intrigar tota la legislatura fan pena.

user pagès radikal | Hace más de 13 años

Patètic és "cortar" amb les basses i "pegarse" a la poltrona i les cadires a qualsevol preu.

user guilhem | Hace más de 13 años

Benvolgut pagès, almenys podries canviar el text que has escrit al Diari. El "cortar i pegar" es parètic. Eivissenca, pensa qui (el PSOE) ha filtrat a la premsa, el mateix dia, les negociacions que efectivament haurien de ser privades i discretes.

user Eivissenca | Hace más de 13 años

Per favor, que arribin a un pacte, o no...però que no facin d´això un circ mediàtic! Discreció i treball!!!!!